| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 24, 2006 14:45 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | | С тоя вокалист наистина URIA HEEP бяха снощи далеч от себе си,но затова пък NAZARETH направо ме разбиха!!!Супер концерт стана,преживяванвто беше на ниво! |
100% съвпада с мойте впечатления от Ловеч са същите групи.  _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
weso Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 297 Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo
|
Пуснато на: Сря Май 24, 2006 15:47 Заглавие: |
|
|
| Свирил съм с 10КВт преди 15 години и знам че те не са достатъчни за концерт на открито. За такъв концерт най-малко 30 кВт особено в Ловеч където съм имал щастието да свириме с моята група през 1988 в Младежкият им дом тогава А че Юраята не са като преди 30 години не са но все пак животът си тече и нещата се променят. А и Пърпъл без Ричи още при първото му напускане когато издаде първият си албум с Рейнбоу беше Пърпъл макар че Томи Болин не го замести по този начин но блусовете в този абум бяха фантастични особено You keep on moving |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 24, 2006 16:23 Заглавие: |
|
|
| Kолегата WESO e прав ,че десетина киловата не достигат на открито само че зависи колко е откритото.Много от групите който идват в България изполвуват за централно овучаване техника която се събира тука на место/ от български фирми/ и колегата Филипов е прав като казва , че ако не са си донесли нещо от вънка тука и аз не знам да ги озвучи някой с над сто киловата.В един мой пост аз питах за техниката в Ловеч ама никой не ми писа нищо явно никой не е гледал а само е слушал.Много ще ми бъде интересно колегата WESO да пише преди петнадесетина години чия е била 10кв.та техника на която е свирил.По онова време по толкова беше Алтека на радио София и Динакорда на "Софииско градско озвучаване"Бандите имаха по не повече от 5-6 киловта , даже и това дали са имали. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 24, 2006 18:10 Заглавие: |
|
|
Аз мисля че 10 KW с български говорители няма да стигнат,но същата мощност с високочувствителни говорители на площад,ограден от сгради никак не е малко!Бях на около 30 метра от сцената и още ме боли корема от баса,който поех Синът ми е бил на около 150-200 метра в обратна посока (зад сцената) и твърди,че е слушал музиката.В края на краищата изживяването трябва да е приятно и специално за снощи според мен гюрултията беше съвсем на ниво! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 25, 2006 11:19 Заглавие: |
|
|
Аз бях съвсем близко на около 5 метра от сцената обаче бях още в 6:30 и немовах да изкарам до края стоях до 10:30 и останах много доволен.Естествено хвърлих едно око на техниката и доколкото мовах да видя преброих 8 стъпала и май на тях пишеше 3600 и горедолу по съвсем халвадвийски сметки го изкатрах по 12/15кв на канал но това не е толкова вавно наистина налягането беше добро мовеби едно от най високите които съм чувал (само на слави на стадиона повече мисля че изкарва или поне равно но там е истиски free air и немове да застанеш на 5 м от колоните).Не мовах да чуя URIA HEEP но и NAZARETH си бяха добри.Честно казано много се кефя на високи налягания и нисък бас , но от началото като се разсвирваха и като удари един с крак по барабана в първия момент дори аз се уплаших и подскочих Наистина беше добро .Единствено ме е яд че едва ли ще имам възмовност да чуя july morning на виво друг път и то без пари
Izwinqwam se za prawopisa buzikam si kompa i nqmam kirilica towa e prewedeno s abv
Извинявам се за правописа бъзикам си компа и нямам кирилица това е преведено с абв  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 25, 2006 16:31 Заглавие: |
|
|
Оня ден ДЖУЛАЯ изобщо не беше това,което предполагам си слушал!Няма какво толкова да съжаляваш.Аз ЮРАЯ съм ги гледал през 1989 и тогава беше СЪВСЕМ друго!Но НАЗАРЕТ ме срутиха!Не помня аз поне след ПЪРПЪЛ толкова добра свирка!Е,за каките от Околовръстното не зная...  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 25, 2006 19:06 Заглавие: |
|
|
Пяха ли все пак джулай морнинг и до колко часа продължи И аиде ако някой е снимал да каже (до мен един дребен снима през цялото време ,че беше много нисък) и явно после ще си го гледа. _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
weso Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 297 Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo
|
Пуснато на: Чет Май 25, 2006 19:18 Заглавие: |
|
|
| Весо преди петнадесет години е свирил с 6 стъпала 1200 ДИНАКОРД 2бр.ZECK с МОS-FET-900 с Pi-Vi 1000 и т.н. Студио Мастер миксер 20канала активни филтри и 4 изхода,аналайзер АУДИОСОРС с еквилайзер,Кросовер ZECK, Колони Алтек по 350Вт и хорни по 150Вт,Динакорд-8бр.по 400Вт и два Супербас колони Динакорд-с по четири 18инч.говорители по 400Вт всеки,Монитори ДИНАКОРД -6бр.по 200Вт,Ел.барабани SIMONS-2бр. Клавири:YAMAHA DX-7,ROLAND JUNO 106 и KORG POLY800,Китара FENDER STRATOKASTER.Бас FENDER JAZZ BAS с активна електроника,Процесор за китара ROLAND GP-8. BOSS MIKROSTUDIO SERIES -RACK за баскитара и т.н.закупена през 1988 г.за МЛ.дом Ботевград с наше съдействие по време на Дипломатическият корпус и на откриването на Мл.дом -Ботевград бяха с нас големите по това време Георги Христов,Георги Станчеви дори и групата тогава на Мл.дом -Ловеч в която имаше двама братя близнаци които свиреха а ръководителят им се казваше Петър но не помня второто му име.Именно те ни поканиха да направим концерт дискотека в Ловеч тогава. Мисля че Нели и Иван -шефовете на Радио ЛИАНИ от Ловеч ще се сетят второто му име. Имам даже запис от този концерт в Ботевград който беше 4 часа |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Май 25, 2006 22:06 Заглавие: |
|
|
Вчера бяха в Стара Загора....
Концерта ми хареса и най вече факта, че подгряващата група /Д2/ имаха проблем и не подгряваха
Но да се оплача- обявен за 7 часа, концерта почна в около 8:20; в 9 и нещо Юрая приключиха и до след 10 часа чакахме назарет....
И имаше само 1 напитка за продажба- бира болярка  _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 26, 2006 8:17 Заглавие: |
|
|
bobykafe, чух някакви слухове за Scorpions и Axel Rudi Pell в Стара Загора за след около месец. Знаеш ли нещо? _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
|