| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
jachar Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 19:50 Заглавие: незная кода на ford 4000 trafic 4channel моля за помощ |
|
|
| незная кода на ford 4000 trafic 4 channel ако некои може да ми помогне ще съм му много благодарен ето данните serial no. M001582 part no.97FP-18K876-GA |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 19:55 Заглавие: |
|
|
Прочети паметта и дай бина на атача да го прочетем и сметнем тук с колегите Иначе към най близкия сервиз който се занимава със разкодиране на касетофони А и един жокер кода ти започва с 0 до 999 имаш доста цифри да набереш и да улучиш твоята комбинация Успех  |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 21:28 Заглавие: Re: незная кода на ford 4000 trafic 4channel моля за помощ |
|
|
| jachar написа: | | незная кода на ford 4000 trafic 4 channel ако некои може да ми помогне ще съм му много благодарен ето данните serial no. M001582 part no.97FP-18K876-GA |
Правилно ти каза колегата Фишев. В този форум от доста време не се толерира смятането на код по фабричен номер. Потруди се да прочетеш паметта и тогава очаквай помощ. |
|
|
 |
Topsy Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 20:04 Заглавие: |
|
|
| fishev написа: | Прочети паметта и дай бина на атача да го прочетем и сметнем тук с колегите Иначе към най близкия сервиз който се занимава със разкодиране на касетофони А и един жокер кода ти започва с 0 до 999 имаш доста цифри да набереш и да улучиш твоята комбинация Успех  |
И защо е нужно да се подиграваш на човека?? Щял да прочита бина и да го смята с колегите!?!? То е ясно, че даже си си пуснал калкулатора и си го сметнал по серийния номер вече! Или помагай, или не се подигравай! Не ти ли е ясно, че по този начин няма да изкараш от клиента и една стотинка!? А и бъди сигурен, че с това отношение няма да привлечеш нови клиенти... да не говорим, че и сегашните ще се дръпнат...
Модерирано от RC
Моля да се спазва добрия тон! |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 20:15 Заглавие: код |
|
|
0--- ! така започва кода . Топси тук има някакви правила който е желателно да се спазват Ако не съм прав приемам критики от колегите . |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 20:20 Заглавие: |
|
|
| Topsy написа: | | fishev написа: | Прочети паметта и дай бина на атача да го прочетем и сметнем тук с колегите Иначе към най близкия сервиз който се занимава със разкодиране на касетофони А и един жокер кода ти започва с 0 до 999 имаш доста цифри да набереш и да улучиш твоята комбинация Успех  |
И защо е нужно да се подиграваш на човека?? Щял да прочита бина и да го смята с колегите!?!? То е ясно, че даже си си пуснал калкулатора и си го сметнал по серийния номер вече! Или помагай, или не се подигравай! Не ти ли е ясно, че по този начин няма да изкараш от клиента и една стотинка!? А и бъди сигурен, че с това отношение няма да привлечеш нови клиенти... да не говорим, че и сегашните ще се дръпнат... | Не ми дръж такъв тон ако обичаш Попрочети малко по нагоре че ТУК НЕ ТОЛЕРИРА СМЯТАНЕТО ПО S/N И не прави сметка кой колко клиенти има и/или ще спечели И си набий в празноглавицата че се придържам към принципа да не давам инфо на НЕПОЗНАТИ ИЛИ ГОСТИ доста колеги тук са на това мнение и се радвам че ме подкрепят
Модерирано от RC
Моля без "подскоци". |
|
|
 |
sabi69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 20:32 Заглавие: |
|
|
И АЗ ПОДКРЕПЯМ КОЛЕГИТЕ
ако ще се занимава с разкодирване - поне да беше написал какъв е процесора - да си направи едно програматорче и да се помъчи малко
първият ми касетофон с MCU - го въртях 20 дена но не се отказах и го отключих _________________ http://gallery.devinbg.org/main.php?g2_itemId=97
колкото повече научавам---разбирам ,че нищо не знам |
|
|
 |
Topsy Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 20:34 Заглавие: |
|
|
не ти държа тон - не си ми никакъв на мен, за да имам право да го правя! но не намерих никъде в правилата за създаване на нова тема въпросното твое "нетолелиране". мисълта ми беше, че или помагаш или не дращиш злобни мнения.
спечели ли от тази тема 10 лв? няма и да спечелиш! но все пак искам да те попитам, дали от завода на Форд ти дадоха въпросния калкулатор? а? как се сдоби с него? плати ли една стотинка? имаш ли документация за законното му ползване?
е, виждаш ли, че няма смисъл да злобееш и да казваш на човека, че кода му е започвал с 0...
след този твой отговор, нито ти имаш 10 лв повече, нито човекът има код за касетофона си... безмислена работа...
а виж подписа на Филипов за ябълките....
бе кво ли съм седнал да се ядосвам!? бъди жив и здрав... и много богат, за да не съскаш така за стотинки по форума!  |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 20:34 Заглавие: разкодиране |
|
|
| По тази тема и Пампоров доста работи написа преди година ако не се лъжа ! |
|