Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

незная кода на ford 4000 trafic 4channel моля за помощ

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
jachar
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Юни 13, 2006 19:50    Заглавие: незная кода на ford 4000 trafic 4channel моля за помощ Отговорете с цитат

незная кода на ford 4000 trafic 4 channel ако некои може да ми помогне ще съм му много благодарен ето данните serial no. M001582 part no.97FP-18K876-GA
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Вто Юни 13, 2006 19:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Прочети паметта и дай бина на атача да го прочетем и сметнем тук с колегите Иначе към най близкия сервиз който се занимава със разкодиране на касетофони А и един жокер кода ти започва с 0 до 999 имаш доста цифри да набереш и да улучиш твоята комбинация Успех Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Вто Юни 13, 2006 21:28    Заглавие: Re: незная кода на ford 4000 trafic 4channel моля за помощ Отговорете с цитат

jachar написа:
незная кода на ford 4000 trafic 4 channel ако некои може да ми помогне ще съм му много благодарен ето данните serial no. M001582 part no.97FP-18K876-GA

Правилно ти каза колегата Фишев. В този форум от доста време не се толерира смятането на код по фабричен номер. Потруди се да прочетеш паметта и тогава очаквай помощ.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Topsy
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Юни 14, 2006 20:04    Заглавие: Отговорете с цитат

fishev написа:
Прочети паметта и дай бина на атача да го прочетем и сметнем тук с колегите Иначе към най близкия сервиз който се занимава със разкодиране на касетофони А и един жокер кода ти започва с 0 до 999 имаш доста цифри да набереш и да улучиш твоята комбинация Успех Laughing Laughing Laughing

И защо е нужно да се подиграваш на човека?? Щял да прочита бина и да го смята с колегите!?!? То е ясно, че даже си си пуснал калкулатора и си го сметнал по серийния номер вече! Или помагай, или не се подигравай! Не ти ли е ясно, че по този начин няма да изкараш от клиента и една стотинка!? А и бъди сигурен, че с това отношение няма да привлечеш нови клиенти... да не говорим, че и сегашните ще се дръпнат...

Модерирано от RC
Моля да се спазва добрия тон!
Върнете се в началото
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Сря Юни 14, 2006 20:15    Заглавие: код Отговорете с цитат

0--- ! така започва кода . Топси тук има някакви правила който е желателно да се спазват Exclamation Ако не съм прав приемам критики от колегите .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Сря Юни 14, 2006 20:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Topsy написа:
fishev написа:

И защо е нужно да се подиграваш на човека?? Щял да прочита бина и да го смята с колегите!?!? То е ясно, че даже си си пуснал калкулатора и си го сметнал по серийния номер вече! Или помагай, или не се подигравай! Не ти ли е ясно, че по този начин няма да изкараш от клиента и една стотинка!? А и бъди сигурен, че с това отношение няма да привлечеш нови клиенти... да не говорим, че и сегашните ще се дръпнат...
Не ми дръж такъв тон ако обичаш Попрочети малко по нагоре че ТУК НЕ ТОЛЕРИРА СМЯТАНЕТО ПО S/N И не прави сметка кой колко клиенти има и/или ще спечели И си набий в празноглавицата че се придържам към принципа да не давам инфо на НЕПОЗНАТИ ИЛИ ГОСТИ доста колеги тук са на това мнение и се радвам че ме подкрепят Evil or Very Mad

Модерирано от RC
Моля без "подскоци".
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
sabi69
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: DEVIN

МнениеПуснато на: Сря Юни 14, 2006 20:32    Заглавие: Отговорете с цитат

И АЗ ПОДКРЕПЯМ КОЛЕГИТЕ

ако ще се занимава с разкодирване - поне да беше написал какъв е процесора - да си направи едно програматорче и да се помъчи малко

първият ми касетофон с MCU - го въртях 20 дена но не се отказах и го отключих
Topsy
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Юни 14, 2006 20:34    Заглавие: Отговорете с цитат

не ти държа тон - не си ми никакъв на мен, за да имам право да го правя! но не намерих никъде в правилата за създаване на нова тема въпросното твое "нетолелиране". мисълта ми беше, че или помагаш или не дращиш злобни мнения.
спечели ли от тази тема 10 лв? няма и да спечелиш! но все пак искам да те попитам, дали от завода на Форд ти дадоха въпросния калкулатор? а? как се сдоби с него? плати ли една стотинка? имаш ли документация за законното му ползване?
е, виждаш ли, че няма смисъл да злобееш и да казваш на човека, че кода му е започвал с 0...
след този твой отговор, нито ти имаш 10 лв повече, нито човекът има код за касетофона си... безмислена работа...
а виж подписа на Филипов за ябълките....
бе кво ли съм седнал да се ядосвам!? бъди жив и здрав... и много богат, за да не съскаш така за стотинки по форума! Razz
Върнете се в началото
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Сря Юни 14, 2006 20:34    Заглавие: разкодиране Отговорете с цитат

По тази тема и Пампоров доста работи написа преди година ако не се лъжа !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 14, 2006 20:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Темата приключи!
Ако имате нещо да си изяснявате - има PM и e-mail!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети