| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
alex_1 Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 12:52 Заглавие: Авто Радио CLARION PU-6997A Алгоритъм за изчисляване на кода |
|
|
Здравейте,
Прочетох из форума и другаде за метода на изчисление на кода за PU-9667A но никъде не намерих цялостно описание на алгоритъма за работа.
Значи:
1 Взема се конфигурацията на 10те доида/джъмпера като включен=0 невключен=1. Получава се някакво двоично число с 10 разреда.
После как се получава кода - с някакъв софтуерен калкулатор?
Идеи? Благодаря Ви предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gogo Опитен потребител

|
|
|
 |
alex_1 Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 15:18 Заглавие: A готов калкулатор няма ли? |
|
|
Благодаря GOGO, но математическа страница мога и сам да си намеря. Ако знаеш алгоритъма напиши го моля. Аз не знам дали трябва двоичното число да се превърне дирекно в десетично или има нещо друго да се направи преди или след това - нали бутоните за въвеждане на кода са само 6.
За това ми беше и въпроса - за цялостен алгоритъм. А пък ако има готов калкулатор в който да се въвежда двичното число и да излиза направо кода - е това е най-лесно пратете ми го тук [email protected] |
|
|
 |
saaemo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 15:32 Заглавие: Re: Авто Радио CLARION PU-6997A Алгоритъм за изчисляване на |
|
|
| alex_1 написа: | Здравейте,
Прочетох из форума и другаде за метода на изчисление на кода за PU-9667A но никъде не намерих цялостно описание на алгоритъма за работа.
Значи:
1 Взема се конфигурацията на 10те доида/джъмпера като включен=0 невключен=1. Получава се някакво двоично число с 10 разреда.
После как се получава кода - с някакъв софтуерен калкулатор?
Идеи? Благодаря Ви предварително. |
напиши кой диоди ги има и кой не _________________ Докато губиш нещо, не се знае какво печелиш
Поздрави Емо |
|
|
 |
alex1 Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 28, 2006 1:00 Заглавие: |
|
|
Добре де SAAEMO но нали като ми дадеш на готово изчислен код пак няма да се разбере алгоритъма и след седмица или месец някой отново ще пита за код.
Идеята ми беше да се публикува целия алгоритъм за изчисление тук във форума и да сме полезни на всички. Благодаря ти предварително.[/quote] |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 28, 2006 1:21 Заглавие: |
|
|
| alex1 написа: | Добре де SAAEMO но нали като ми дадеш на готово изчислен код пак няма да се разбере алгоритъма и след седмица или месец някой отново ще пита за код.
Идеята ми беше да се публикува целия алгоритъм за изчисление тук във форума и да сме полезни на всички. Благодаря ти предварително. | [/quote]
Ако си колега - ще се регистрираш във форума да те видим кой си и от къде си. "Гостите" не са на почит тук, поне аз съм малко резервиран към тях. |
|
|
 |
|