| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Нед Авг 13, 2006 15:28 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | ggdd написа: | Ако се окаже "фала" в кинескопа ,има ли начин да се изнамери друг кинескоп??? Извинявам се ,че пълня форума с .......... но ми е любопитно и питам???  |
Не е проблем и кинескоп да се намери и то на символични пари и 25 и 28 инча филипсови дал господ...говоря за хубаво работещи кинескопи втора употреба в които има много хляб.
Що бе Митак-не е лошо телевизорчето-50програми ,стерео,телетекст,напълно сносен телевизор,по-добре да си вземе и да си го възстанови телевизора-отколкото да си купи нов китаец за 120лева.Поне според мене винаги старата маркова техника си е за предпочитане пред новото китайско дръвче. | За около колко лева са тези кинескопи? Не мога да открия каскадата HRT 906 ,само аналог в "Пулсатор" за около 85 лв,а ми се иска да го постегна телевизора... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 13, 2006 17:04 Заглавие: |
|
|
HRT906 18.00 лв. 4 бр. IF NO STOCK: 2087-642-100 ТРАНС ЕЛЕКТРОНИК ЕОО
www.eshop.bg
KASKADA HRT906 10.88 лв. 5 бр. КАСКАДА БЕЗ ГАРАНЦИЯ HRT-906 ПЕТРОВ ЕЛЕКТРОНИКА
Колкото до кинескопа 25 или 28 инча Филипс зависи колко черен е можеш да намериш втора употреба на цена от 20 до мааааксимум 60лв и то говорим перфектно работещ.Преди месец два се продаваха в раздел Купува продава такива екрани по за 20-30-40лв.И аз имам такива кинескопи лошото е че не съм от твоя град и става сложно с транспорта. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ggdd Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 13, 2006 21:06 Заглавие: |
|
|
| Не ме бърка това ,имам служебна кола която мога да я ползвам за лични нужди понякога:) |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Нед Авг 13, 2006 21:31 Заглавие: |
|
|
| ggdd написа: | | Не ме бърка това ,имам служебна кола която мога да я ползвам за лични нужди понякога:) |
Имаш късмет че не съм ти началник.  _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
http://tvbonel.alle.bg |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Авг 13, 2006 23:59 Заглавие: |
|
|
Ти опри да си сигурен че проблема не е в каскадата,а е до кинескопа,пък кинескоп ще измислим гр.Сбърканбург се намира на 140км от София-бая далечко е-от Сопот съм  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Авг 14, 2006 10:25 Заглавие: |
|
|
Хехехехе.....после светът не бил малък..... ))))от Карлово съм аз..... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Авг 14, 2006 16:43 Заглавие: |
|
|
Значи каскада HRT906 може да си вземеш от м-н Скорпио в Сопот-
предполагам го знаеш къде се намира.И от мене също може да си вземеш-аз имам оригинални каскади HRT906 си държа на склад в сервиза,ако искаш и аз мога да ти дам.
Ако опреш до кинескоп обади се ще ти дам координати къде ми е сервиза и ще ти измисля някакъв кинескоп. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
ggdd Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 14, 2006 17:12 Заглавие: |
|
|
| Знам го къде е, но чак Септември ще си ходя до Карлово.Ще потършувам в повечко магазини в София за HRT906.... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Авг 14, 2006 20:34 Заглавие: |
|
|
Не бой се-винаги имам кинескопи за продан в наличност,като се прибереш по родния край ако работата опре да кинескоп само се обади.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 14, 2006 20:49 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | Не бой се-винаги имам кинескопи за продан в наличност,като се прибереш по родния край ако работата опре да кинескоп само се обади.  |
Търся на нормална цена Флат за LG 29, и за JVC A68 което си е 29 модел от преди 5-6години, не е 100хц. Нарочно не уточнявам нещата, за да намерим общи точки. Лошото на LG -to е , че и искри ТХО за момента , ама работи. Няма отопление на две пушки, ама това е малък проблем. Да се надявам 70лв да стигнат за това ТХО. И 80лв. кинескоп, и 40лв. работа. Как мислите по въпроса? До 200лв. може и да ми дадът?
Последната промяна е направена от mitachi на Пон Авг 14, 2006 22:03; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
|