Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Grundig CUC4635 лош фокус
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Нед Авг 13, 2006 15:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Bojilov написа:
ggdd написа:
Ако се окаже "фала" в кинескопа ,има ли начин да се изнамери друг кинескоп??? Извинявам се ,че пълня форума с .......... но ми е любопитно и питам??? Embarassed Rolling Eyes

Не е проблем и кинескоп да се намери и то на символични пари и 25 и 28 инча филипсови дал господ...говоря за хубаво работещи кинескопи втора употреба в които има много хляб.
Що бе Митак-не е лошо телевизорчето-50програми ,стерео,телетекст,напълно сносен телевизор,по-добре да си вземе и да си го възстанови телевизора-отколкото да си купи нов китаец за 120лева.Поне според мене винаги старата маркова техника си е за предпочитане пред новото китайско дръвче.
За около колко лева са тези кинескопи? Не мога да открия каскадата HRT 906 ,само аналог в "Пулсатор" за около 85 лв,а ми се иска да го постегна телевизора...
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Авг 13, 2006 17:04    Заглавие: Отговорете с цитат

HRT906 18.00 лв. 4 бр. IF NO STOCK: 2087-642-100 ТРАНС ЕЛЕКТРОНИК ЕОО
www.eshop.bg
KASKADA HRT906 10.88 лв. 5 бр. КАСКАДА БЕЗ ГАРАНЦИЯ HRT-906 ПЕТРОВ ЕЛЕКТРОНИКА
Колкото до кинескопа 25 или 28 инча Филипс зависи колко черен е можеш да намериш втора употреба на цена от 20 до мааааксимум 60лв и то говорим перфектно работещ.Преди месец два се продаваха в раздел Купува продава такива екрани по за 20-30-40лв.И аз имам такива кинескопи лошото е че не съм от твоя град и става сложно с транспорта.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ggdd
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Авг 13, 2006 21:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Не ме бърка това ,имам служебна кола която мога да я ползвам за лични нужди понякога:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Boiko
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426

МнениеПуснато на: Нед Авг 13, 2006 21:31    Заглавие: Отговорете с цитат

ggdd написа:
Не ме бърка това ,имам служебна кола която мога да я ползвам за лични нужди понякога:)

Имаш късмет че не съм ти началник. Very Happy
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Авг 13, 2006 23:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Ти опри да си сигурен че проблема не е в каскадата,а е до кинескопа,пък кинескоп ще измислим гр.Сбърканбург се намира на 140км от София-бая далечко е-от Сопот съм Wink
Гост

МнениеПуснато на: Пон Авг 14, 2006 10:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Хехехехе.....после светът не бил малък.....Smile))))от Карлово съм аз.....Smile
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Авг 14, 2006 16:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи каскада HRT906 може да си вземеш от м-н Скорпио в Сопот-
предполагам го знаеш къде се намира.И от мене също може да си вземеш-аз имам оригинални каскади HRT906 си държа на склад в сервиза,ако искаш и аз мога да ти дам.
Ако опреш до кинескоп обади се ще ти дам координати къде ми е сервиза и ще ти измисля някакъв кинескоп.
ggdd
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Авг 14, 2006 17:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Знам го къде е, но чак Септември ще си ходя до Карлово.Ще потършувам в повечко магазини в София за HRT906....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Авг 14, 2006 20:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Не бой се-винаги имам кинескопи за продан в наличност,като се прибереш по родния край ако работата опре да кинескоп само се обади. Wink
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Дупница

МнениеПуснато на: Пон Авг 14, 2006 20:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Bojilov написа:
Не бой се-винаги имам кинескопи за продан в наличност,като се прибереш по родния край ако работата опре да кинескоп само се обади. Wink

Търся на нормална цена Флат за LG 29, и за JVC A68 което си е 29 модел от преди 5-6години, не е 100хц. Нарочно не уточнявам нещата, за да намерим общи точки. Лошото на LG -to е , че и искри ТХО за момента , ама работи. Няма отопление на две пушки, ама това е малък проблем. Да се надявам 70лв да стигнат за това ТХО. И 80лв. кинескоп, и 40лв. работа. Как мислите по въпроса? До 200лв. може и да ми дадът?

Последната промяна е направена от mitachi на Пон Авг 14, 2006 22:03; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 3 от 4

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети