Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся добре работещи схеми за китарни ефекти
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Talic_Zealot
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Вто Авг 15, 2006 10:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Защо някои не качи някоя от тези схеми в data.bg или не сложи някакъв линк.Така сети тряя да се моли че да му пратят по мейла.Аз имам сайт и бих сложил схемите и бих дал линк ама.... Sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
di_rtv
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Dobrich

МнениеПуснато на: Вто Авг 15, 2006 12:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте китаристи Very Happy . Понеже говорите за ефекти за китара реших че мога да питам тук. Някой може ли да ме насочи към програма за компа с която да работи като ефекти за китара но в реално време без закъснение на сигнала че имам една при която сигнала в колоните закъснява и става една какафония Sad . Със WIN XP SP2 съм . Ще съм ви много благодарен . За мен китарата е хоби и като имам свободно време дрънкам от време на време . Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Вто Авг 15, 2006 14:06    Заглавие: Отговорете с цитат

di_rtv написа:
Здравейте китаристи Very Happy . Понеже говорите за ефекти за китара реших че мога да питам тук. Някой може ли да ме насочи към програма за компа с която да работи като ефекти за китара но в реално време без закъснение на сигнала че имам една при която сигнала в колоните закъснява и става една какафония Sad . Със WIN XP SP2 съм . Ще съм ви много благодарен . За мен китарата е хоби и като имам свободно време дрънкам от време на време . Very Happy

Здрасти, отиди на www.muzikant.org там има много по въпроса
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Вто Авг 15, 2006 14:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Talic_Zealot написа:
Защо някои не качи някоя от тези схеми в data.bg или не сложи някакъв линк.Така сети тряя да се моли че да му пратят по мейла.Аз имам сайт и бих сложил схемите и бих дал линк ама.... Sad

??? не схващам кой за кво требва да се моли просто ........... има дадени адреси и си дърпа6 направо проекта с инфо, обйаснения и т.н. Да не да няма6 достъп не6то.
Кажи кво ти трябва и 6те ти пратя
Върнете се в началото
di_rtv
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Dobrich

МнениеПуснато на: Вто Авг 15, 2006 14:19    Заглавие: Отговорете с цитат

<Гост> Благодаря за линка . Laughing
Върнете се в началото
kokowoz
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Авг 18, 2006 1:59    Заглавие: Отговорете с цитат

di_rtv написа:
<Гост> Благодаря за линка . Laughing

Very Happy Радвам се че ти харесва има доста интересни неща, а и доста теми се разискват
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети