| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Talic_Zealot Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 10:07 Заглавие: |
|
|
Защо някои не качи някоя от тези схеми в data.bg или не сложи някакъв линк.Така сети тряя да се моли че да му пратят по мейла.Аз имам сайт и бих сложил схемите и бих дал линк ама....  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
di_rtv Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 12:06 Заглавие: |
|
|
Здравейте китаристи . Понеже говорите за ефекти за китара реших че мога да питам тук. Някой може ли да ме насочи към програма за компа с която да работи като ефекти за китара но в реално време без закъснение на сигнала че имам една при която сигнала в колоните закъснява и става една какафония . Със WIN XP SP2 съм . Ще съм ви много благодарен . За мен китарата е хоби и като имам свободно време дрънкам от време на време .  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 14:06 Заглавие: |
|
|
| di_rtv написа: | Здравейте китаристи . Понеже говорите за ефекти за китара реших че мога да питам тук. Някой може ли да ме насочи към програма за компа с която да работи като ефекти за китара но в реално време без закъснение на сигнала че имам една при която сигнала в колоните закъснява и става една какафония . Със WIN XP SP2 съм . Ще съм ви много благодарен . За мен китарата е хоби и като имам свободно време дрънкам от време на време .  |
Здрасти, отиди на www.muzikant.org там има много по въпроса |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 14:12 Заглавие: |
|
|
| Talic_Zealot написа: | Защо някои не качи някоя от тези схеми в data.bg или не сложи някакъв линк.Така сети тряя да се моли че да му пратят по мейла.Аз имам сайт и бих сложил схемите и бих дал линк ама....  |
??? не схващам кой за кво требва да се моли просто ........... има дадени адреси и си дърпа6 направо проекта с инфо, обйаснения и т.н. Да не да няма6 достъп не6то.
Кажи кво ти трябва и 6те ти пратя |
|
|
 |
di_rtv Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 14:19 Заглавие: |
|
|
<Гост> Благодаря за линка .  |
|