|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 18, 2004 21:52 Заглавие: Заглушители на СОТ ?? |
|
|
| Има ли някой нещо в предвид ??? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 18, 2004 22:32 Заглавие: Аз знам, |
|
|
Има такива автомобили (без да зная какво точно има монтирано вътре в тях) около които в радиус от няколкостотин метра никакви радиовълни не могат да виреят. Нещо повече, тези коли влияят по някакъв начин не само на радиовълните, но и блокират работата на всички генератори, на каквато и честота да работят. Сина ми живее в Испания и той ми каза, че веднъж са спрели движението по една от магистралите до Мадрид заради сигнал за кола-бомба и както си е случал радиото и е чакал да пуснат движението изведнъж радиото съвсем спряло (угаснало), мобилния му телефон сам се изключил и не можел да го включи. След малко покрай него в аварийното платно преминало едно голямо "Ауди" със затъмнени стъкла и едва когато тази кола се отдалечила, радиото отново тръгнало и обхвата на мобилката му се въстановил. Чувал съм, че и нашата полиция има такива коли, но стрували страшно много пари.
А ти не се набутвай между шамарите, за да не ти се случи нещо, което не го пожелавам на никого. Раираните дрехи никой не ги обича. |
|
|
 |
KokoBoko Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 19, 2004 7:58 Заглавие: Re: Аз знам, |
|
|
| Tokio написа: | Има такива автомобили (без да зная какво точно има монтирано вътре в тях) около които в радиус от няколкостотин метра никакви радиовълни не могат да виреят. Нещо повече, тези коли влияят по някакъв начин не само на радиовълните, но и блокират работата на всички генератори, на каквато и честота да работят. Сина ми живее в Испания и той ми каза, че веднъж са спрели движението по една от магистралите до Мадрид заради сигнал за кола-бомба и както си е случал радиото и е чакал да пуснат движението изведнъж радиото съвсем спряло (угаснало), мобилния му телефон сам се изключил и не можел да го включи. След малко покрай него в аварийното платно преминало едно голямо "Ауди" със затъмнени стъкла и едва когато тази кола се отдалечила, радиото отново тръгнало и обхвата на мобилката му се въстановил. Чувал съм, че и нашата полиция има такива коли, но стрували страшно много пари.
А ти не се набутвай между шамарите, за да не ти се случи нещо, което не го пожелавам на никого. Раираните дрехи никой не ги обича. |
Ti govorish za zaglushitel na priemnici nai veche na tiah im prechi.
Inache na generator s opredelena moshnost kakvo da mu zaglushavash, ako tova deistva na 100m a predavatelia na SOT-a e na 5km idi go zaglushavai , niama kak da stane, triabva da zaglushish na SOT-a priemnika inache polza niama , pak shte si bachka i to bezgrijno  |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
seb Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 19, 2004 15:13 Заглавие: |
|
|
| Ще крадем а? |
|
|
 |
KokoBoko Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 19, 2004 16:20 Заглавие: Mda ama ne |
|
|
Iska mu se ama niama da stane, radiosota e daje sys sobstveno zahranvane akumulator koito e napraven da e podzariad i 5h da niama tok tam ne go byrka shte se obadi shte izlychi i shte doftasat za ne poveche ot 5min, pri edin poznat taka natisnahme panik bytona na distancionnoto i doidoha za 3 min.
Radio sotovete sa mnogo efektivni izluchvat kratyk panik impuls ot alarmata i si imat softyer za sledene na vseki radiosot-klient zasicha go dali sa falshivi srabotvaniata ili sa istinski abe s 2 dymi zabravi  |
|
|
 |
bongo Опитен потребител

Регистриран на: 17 Окт 2003 Мнения: 347 Местожителство: Нова Загора
|
Пуснато на: Вто Окт 19, 2004 18:47 Заглавие: Заглушаване на СОТ |
|
|
Момчета, забравете тази работа със заглушаването. Повечето радио-сотове работят на наколко честоти едновременно, така че и да успееш да заглушиш едната честота, другите си работят - както каза колегата те излчъчват съвсем кратки импулси - мах. 2 секунди и е почти невъзможно да ги заглушиш.
P.S - Работил съм в тази сфера повече от 5 години и знам как стоят нещата със радио сот. _________________ Георги Влаев, LZ3GH |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 19, 2004 23:15 Заглавие: |
|
|
| hehe ima na4in mom4eta. Zaglu6ava se radio maqaka i gotovo. sy6toto ustroistvo stava za zaglu6avane na GSMi i GPS na avtomobili. Cenata na tova ne6to e 5000 Euro. |
|
|
 |
KokoBoko Гост
|
Пуснато на: Сря Окт 20, 2004 1:06 Заглавие: Haha |
|
|
| Anonymous написа: | | hehe ima na4in mom4eta. Zaglu6ava se radio maqaka i gotovo. sy6toto ustroistvo stava za zaglu6avane na GSMi i GPS na avtomobili. Cenata na tova ne6to e 5000 Euro. |
Abe ti mnogo filmi gledash mai
Horata ako beshe taka niamashe da polzvat radio sot a neshto drygo , a i da ti kaja mnogo sot-ove imat osven radio i izvestiavane prez telefon i kombinirano , taka che begai i se skrii s tvoite gluposti 5000 ili 10000 ili ne znam kakvo si
Ako zastanesh dori na 500m i 1km dage ot priemashtata stancia na SOT-a , shte te hvanat vednaga s tvoia zaglushitel ,nali shte vidiat che shte zaglushish vsichko i posle si v zatvora pone za 5g za izpolzvane na takava aparatura a i globata e dosta solena. |
|
|
 |
astala Гост
|
Пуснато на: Сря Окт 20, 2004 1:47 Заглавие: |
|
|
Защо да не става .Повечето от вас знаят примерно 4е терористите-самоубийци не ходят сами .Имам в предвид че ако някой от тях се уплаши и не е самовзриви ,има кой да го прати на небето по радио път .
Американците още след случая със взривяването на тяхните казарми в Ливан (не помня годината) започват да разработват устройства който заглушават целия радио спектър .
И нищо чудно да са постигнали нещо .
А и има и история зад нас .През ВСВ руснаците излъчват сигнал от Радио Москва и взривяват окупирана от гермаците сграда използвана за временен щаб . |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|