Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Заглушители на СОТ ??
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Пон Окт 18, 2004 21:52    Заглавие: Заглушители на СОТ ?? Отговорете с цитат

Има ли някой нещо в предвид ???
Върнете се в началото
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пон Окт 18, 2004 22:32    Заглавие: Аз знам, Отговорете с цитат

Има такива автомобили (без да зная какво точно има монтирано вътре в тях) около които в радиус от няколкостотин метра никакви радиовълни не могат да виреят. Нещо повече, тези коли влияят по някакъв начин не само на радиовълните, но и блокират работата на всички генератори, на каквато и честота да работят. Сина ми живее в Испания и той ми каза, че веднъж са спрели движението по една от магистралите до Мадрид заради сигнал за кола-бомба и както си е случал радиото и е чакал да пуснат движението изведнъж радиото съвсем спряло (угаснало), мобилния му телефон сам се изключил и не можел да го включи. След малко покрай него в аварийното платно преминало едно голямо "Ауди" със затъмнени стъкла и едва когато тази кола се отдалечила, радиото отново тръгнало и обхвата на мобилката му се въстановил. Чувал съм, че и нашата полиция има такива коли, но стрували страшно много пари.
А ти не се набутвай между шамарите, за да не ти се случи нещо, което не го пожелавам на никого. Раираните дрехи никой не ги обича.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
KokoBoko
Гост

МнениеПуснато на: Вто Окт 19, 2004 7:58    Заглавие: Re: Аз знам, Отговорете с цитат

Tokio написа:
Има такива автомобили (без да зная какво точно има монтирано вътре в тях) около които в радиус от няколкостотин метра никакви радиовълни не могат да виреят. Нещо повече, тези коли влияят по някакъв начин не само на радиовълните, но и блокират работата на всички генератори, на каквато и честота да работят. Сина ми живее в Испания и той ми каза, че веднъж са спрели движението по една от магистралите до Мадрид заради сигнал за кола-бомба и както си е случал радиото и е чакал да пуснат движението изведнъж радиото съвсем спряло (угаснало), мобилния му телефон сам се изключил и не можел да го включи. След малко покрай него в аварийното платно преминало едно голямо "Ауди" със затъмнени стъкла и едва когато тази кола се отдалечила, радиото отново тръгнало и обхвата на мобилката му се въстановил. Чувал съм, че и нашата полиция има такива коли, но стрували страшно много пари.
А ти не се набутвай между шамарите, за да не ти се случи нещо, което не го пожелавам на никого. Раираните дрехи никой не ги обича.

Ti govorish za zaglushitel na priemnici nai veche na tiah im prechi.
Inache na generator s opredelena moshnost kakvo da mu zaglushavash, ako tova deistva na 100m a predavatelia na SOT-a e na 5km idi go zaglushavai , niama kak da stane, triabva da zaglushish na SOT-a priemnika inache polza niama , pak shte si bachka i to bezgrijno Laughing
Върнете се в началото
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Вто Окт 19, 2004 12:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Хайдушки въпроси на друго място!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
seb
Гост

МнениеПуснато на: Вто Окт 19, 2004 15:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще крадем а?
Върнете се в началото
KokoBoko
Гост

МнениеПуснато на: Вто Окт 19, 2004 16:20    Заглавие: Mda ama ne Отговорете с цитат

seb написа:
Ще крадем а?

Iska mu se ama niama da stane, radiosota e daje sys sobstveno zahranvane akumulator koito e napraven da e podzariad i 5h da niama tok tam ne go byrka shte se obadi shte izlychi i shte doftasat za ne poveche ot 5min, pri edin poznat taka natisnahme panik bytona na distancionnoto i doidoha za 3 min.
Radio sotovete sa mnogo efektivni izluchvat kratyk panik impuls ot alarmata i si imat softyer za sledene na vseki radiosot-klient zasicha go dali sa falshivi srabotvaniata ili sa istinski abe s 2 dymi zabravi Twisted Evil
Върнете се в началото
bongo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Нова Загора

МнениеПуснато на: Вто Окт 19, 2004 18:47    Заглавие: Заглушаване на СОТ Отговорете с цитат

Момчета, забравете тази работа със заглушаването. Повечето радио-сотове работят на наколко честоти едновременно, така че и да успееш да заглушиш едната честота, другите си работят - както каза колегата те излчъчват съвсем кратки импулси - мах. 2 секунди и е почти невъзможно да ги заглушиш.

P.S - Работил съм в тази сфера повече от 5 години и знам как стоят нещата със радио сот.
Гост

МнениеПуснато на: Вто Окт 19, 2004 23:15    Заглавие: Отговорете с цитат

hehe ima na4in mom4eta. Zaglu6ava se radio maqaka i gotovo. sy6toto ustroistvo stava za zaglu6avane na GSMi i GPS na avtomobili. Cenata na tova ne6to e 5000 Euro.
Върнете се в началото
KokoBoko
Гост

МнениеПуснато на: Сря Окт 20, 2004 1:06    Заглавие: Haha Отговорете с цитат

Anonymous написа:
hehe ima na4in mom4eta. Zaglu6ava se radio maqaka i gotovo. sy6toto ustroistvo stava za zaglu6avane na GSMi i GPS na avtomobili. Cenata na tova ne6to e 5000 Euro.

Abe ti mnogo filmi gledash mai Laughing
Horata ako beshe taka niamashe da polzvat radio sot a neshto drygo , a i da ti kaja mnogo sot-ove imat osven radio i izvestiavane prez telefon i kombinirano , taka che begai i se skrii s tvoite gluposti 5000 ili 10000 ili ne znam kakvo si Twisted Evil
Ako zastanesh dori na 500m i 1km dage ot priemashtata stancia na SOT-a , shte te hvanat vednaga s tvoia zaglushitel ,nali shte vidiat che shte zaglushish vsichko i posle si v zatvora pone za 5g za izpolzvane na takava aparatura a i globata e dosta solena.
Върнете се в началото
astala
Гост

МнениеПуснато на: Сря Окт 20, 2004 1:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Защо да не става .Повечето от вас знаят примерно 4е терористите-самоубийци не ходят сами .Имам в предвид че ако някой от тях се уплаши и не е самовзриви ,има кой да го прати на небето по радио път .
Американците още след случая със взривяването на тяхните казарми в Ливан (не помня годината) започват да разработват устройства който заглушават целия радио спектър .
И нищо чудно да са постигнали нещо .
А и има и история зад нас .През ВСВ руснаците излъчват сигнал от Радио Москва и взривяват окупирана от гермаците сграда използвана за временен щаб .
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети