| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bobcho Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 01, 2006 18:24 Заглавие: |
|
|
И аз това се питам то както си го взех 2-ри брой през юни никаде несъм го виждал а и на сайта не мога да вляза  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kocka Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 0:31 Заглавие: |
|
|
| Сайта http://electronics-bg.com/ ваш ли е?Щото имаше предложение така да се казва,а гледам че сега има такъв сайт?А пък не беше споменато в темата. |
|
|
 |
quad Опитен потребител

Регистриран на: 20 Ное 2004 Мнения: 233 Местожителство: Varna/Targovishte
|
Пуснато на: Съб Сеп 09, 2006 23:14 Заглавие: |
|
|
| kocka написа: | | Сайта http://electronics-bg.com/ ваш ли е?Щото имаше предложение така да се казва,а гледам че сега има такъв сайт?А пък не беше споменато в темата. |
Не е "наш", като гледам си е направо представяне/реклама на сервиз.
Постепенно подкарваме http://spoika.info , нo още е рано за официално представяне. Това не е списание, но какво ще излезе ще видим като стане готово, че има още доста проблеми за разрешаване. _________________ skype:bagybg |
|
|
 |
kocka Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 10, 2006 17:48 Заглавие: |
|
|
| Дано стане един хубав и полезен сайт.А се надявам да има доста статии за нас начинаещите радиолюбители. |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Сеп 10, 2006 18:47 Заглавие: |
|
|
| kocka написа: | | Дано стане един хубав и полезен сайт.А се надявам да има доста статии за нас начинаещите радиолюбители. |
Статиите са насочени и към начинаещите, като ще са описани по-подробно принципите на работа на някои устройства, в това число мощните нискочестотните усилватели. |
|
|
 |
kocka Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 11, 2006 12:32 Заглавие: |
|
|
| Надявам се сайта да стане готов,защото гледам че още няма информация в него.Може да превеждате статии от английски на Български,от руски на Български.Надявам се да има информация за младият радиолюбител. |
|
|
 |
di_rtv Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 17, 2006 8:12 Заглавие: |
|
|
Здравейте, търсих го това списание тук в Добрич и не знаеха нищо за него, докато не попаднах на един РЕП в който ми обясниха че са имали първия брой . Оказа се че фирмите за разпространение са няколко и не всички зареждат това списание . Имало го е само там .
Имам въпрос че има ли такова списание или ще разчитаме само на сайта? Ако може някой да ми отговори ще съм му благодарен Вече знам от къде да го купя  |
|
|
 |
Yassen_1 Гост
|
Пуснато на: Пон Сеп 25, 2006 12:34 Заглавие: Spisanieto 6te produlji da se izdava |
|
|
| Radvame se 4e haresvate na6eto izdanie. Spisanieto 6te produlji da se izdava vupreki serioznite problemi s razprostranenieto. V momenta v redakciqta se izvur6va reorganizaciq vuv vruzka s podgotovkata na vtoro spisanie s razli4na tematika, koeto su4etano s lqtnata otpuska naloji zakusneneto na 3 ti broi. 3 i 4 broi 6te budat combinirani v edin ob6t. |
|
|
 |
kocka Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 25, 2006 14:24 Заглавие: Re: Spisanieto 6te produlji da se izdava |
|
|
| Здравейте.Сайтът пак не ви работи.Ще проверя дали го има по реповете в Гоце Делчев? |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Сеп 26, 2006 17:04 Заглавие: |
|
|
| spoika.info няма нищо общо със elcomel.org , освен електрониката |
|