Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Моля,търся съвет от специалисти,каквито сте вие тук

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
miavita
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Сеп 13, 2006 19:29    Заглавие: Моля,търся съвет от специалисти,каквито сте вие тук Отговорете с цитат

Налага ми се да купя нов компютър,тъй като вече съм 1 курс студентка "Мултемедия,компютърна графика и анимация" и ще трябва да работя проекти професионално на Photoshop,Corel Draw,2D,3D.....
Трябва да мога да имам инсталирани всички тези програми и да работят,може понякога ,и едновреминно.
Много моля,посъветвайте ме какъв компютър да купя,откъде и има ли готова конфигурация /фабрична/ с необходимите качества и въможности.
Ще ви бъда много благодарна,ако ме посъветвате, защото това трябва да ми е компютъра за много време напред /поне,докато съм студентка- родителите ми няма да имат възможност да ми купуват друг /, а после - ще му мисля,живот и здраве.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Сеп 13, 2006 19:42    Заглавие: Отговорете с цитат

miavita написа:
Налага ми се да купя нов компютър,тъй като вече съм 1 курс студентка "Мултемедия,компютърна графика и анимация" и ще трябва да работя проекти професионално на Photoshop,Corel Draw,2D,3D.....
Трябва да мога да имам инсталирани всички тези програми и да работят,може понякога ,и едновреминно.

Самия компютър отговарящ на предявените изисквания не е кой знае какъв проблем, НО изброения софтуер също ли ще се купува?
(Това определено ще е малко "нанагорно" при това в 1 курс Confused, нещо не ми се връзват нещата)

Цитат:
посъветвайте ме какъв компютър да купя,откъде и има ли готова конфигурация /фабрична/ с необходимите качества и въможности.

А ти от де си?
Или поне къде е школото дето ще го учиш?
(Сигурно от/в Сф?)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
nf1
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Пловдив, София

МнениеПуснато на: Сря Сеп 13, 2006 20:18    Заглавие: re: PC Отговорете с цитат

в повечето случаи "марковите" (фабрични) конфигурации са или отрязани отнякъде или са значително по-скъпи, защото си плащаш за името на фирмата.

По-добре отиди в някоя фирма и да ти сглобят компютър. Щом ще ти трябва за графични приложения и ще искаш да го ползваш дълго време това, което е от значение за теб са паметта и процесора и монитора, като за препоръчване е паметта да е поне 1гб а процесора на около 2,5-3,5Ghz а за монитор оптимално ще ти е 17" или 19" LCD.

По-важно е все пак да кажеш ограничение и в цената, защото конфигурацията може да варира значително. Ако искаш пиши ми на icq:32737228 или на [email protected] ще мога да ти помогна с конкретна конфигурация и с цени и фирма ако си или ще си взимаш компютъра от София/Пловдив
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger MSN Messenger
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Сеп 14, 2006 9:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Поразгледай и тук http://www.pacombg.com/home/index.php
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Milen_haskovo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София/Хасково

МнениеПуснато на: Чет Сеп 21, 2006 23:24    Заглавие: Отговорете с цитат

http://hardwarebg.com/forum - в този форум се пита за компютри, там има много повече хора на които това им е работата...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети