Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Код за blaupunkt

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
miro_m
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Сеп 15, 2006 16:56    Заглавие: Код за blaupunkt Отговорете с цитат

доста програмки побвах обаче нито една не ми свърши работа значи модела е INDY серийния номер е 61030741. всички програмки които намерих обаче искат 10 цифрени серийни номера а при мен са по малко което ми се явява проблем. сигурно е доста стар модел или де да знам.Благодаря предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пет Сеп 15, 2006 19:03    Заглавие: Re: Код за blaupunkt Отговорете с цитат

miro_m написа:
доста програмки побвах обаче нито една не ми свърши работа значи модела е INDY серийния номер е 61030741. всички програмки които намерих обаче искат 10 цифрени серийни номера а при мен са по малко което ми се явява проблем. сигурно е доста стар модел или де да знам.Благодаря предварително.

В този форум не е прието да се казва код по фабричен номер. Прочети паметта, аташирай я и тогава ще ти кажем кода.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
plamen petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Пет Сеп 15, 2006 20:47    Заглавие: Re: Код за blaupunkt Отговорете с цитат

Tokio написа:
miro_m написа:

В този форум не е прието да се казва код по фабричен номер. Прочети паметта, аташирай я и тогава ще ти кажем кода.

Там е работата че в карбазата за този модел всичко е празно , и не съм убеден че има някаква памет .Напиши ИС с които е изпълнен.
miro_m
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Съб Сеп 16, 2006 15:09    Заглавие: Отговорете с цитат

да това касетофонче има една единствена ИС - UPD1719G всичко друго е за аудиото и радиото (При тунера не съм гледал но невярвам да са сложили нещо там Wink ) .предолагам всичко е в нея но не разполагам с техника за да изчета каквото и да било от нея така че ако стане нещо със серииния номер стане ако не ще е за кофата и без това не е кой знае какво, но пък ми се щеше да го подкарам.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Съб Сеп 16, 2006 20:58    Заглавие: Отговорете с цитат

miro_m написа:
да това касетофонче има една единствена ИС - UPD1719G всичко друго е за аудиото и радиото (При тунера не съм гледал но невярвам да са сложили нещо там Wink ) .предолагам всичко е в нея но не разполагам с техника за да изчета каквото и да било от нея така че ако стане нещо със серииния номер стане ако не ще е за кофата и без това не е кой знае какво, но пък ми се щеше да го подкарам.

По вероятно кода да е с джъмпери или диоди.Оглегай около проца
plamen petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Нед Сеп 17, 2006 10:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Имаше едни ВР на които джъмперите бяха в лицевия панел.
Pavlik
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Пон Сеп 18, 2006 11:07    Заглавие: Отговорете с цитат

UPD1719G Кода трабва да е тук !
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети