| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
miro_m Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 15, 2006 16:56 Заглавие: Код за blaupunkt |
|
|
| доста програмки побвах обаче нито една не ми свърши работа значи модела е INDY серийния номер е 61030741. всички програмки които намерих обаче искат 10 цифрени серийни номера а при мен са по малко което ми се явява проблем. сигурно е доста стар модел или де да знам.Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 15, 2006 19:03 Заглавие: Re: Код за blaupunkt |
|
|
| miro_m написа: | | доста програмки побвах обаче нито една не ми свърши работа значи модела е INDY серийния номер е 61030741. всички програмки които намерих обаче искат 10 цифрени серийни номера а при мен са по малко което ми се явява проблем. сигурно е доста стар модел или де да знам.Благодаря предварително. |
В този форум не е прието да се казва код по фабричен номер. Прочети паметта, аташирай я и тогава ще ти кажем кода. |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 15, 2006 20:47 Заглавие: Re: Код за blaupunkt |
|
|
| Tokio написа: | | miro_m написа: | | доста програмки побвах обаче нито една не ми свърши работа значи модела е INDY серийния номер е 61030741. всички програмки които намерих обаче искат 10 цифрени серийни номера а при мен са по малко което ми се явява проблем. сигурно е доста стар модел или де да знам.Благодаря предварително. |
В този форум не е прието да се казва код по фабричен номер. Прочети паметта, аташирай я и тогава ще ти кажем кода. |
Там е работата че в карбазата за този модел всичко е празно , и не съм убеден че има някаква памет .Напиши ИС с които е изпълнен. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
miro_m Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 16, 2006 15:09 Заглавие: |
|
|
да това касетофонче има една единствена ИС - UPD1719G всичко друго е за аудиото и радиото (При тунера не съм гледал но невярвам да са сложили нещо там ) .предолагам всичко е в нея но не разполагам с техника за да изчета каквото и да било от нея така че ако стане нещо със серииния номер стане ако не ще е за кофата и без това не е кой знае какво, но пък ми се щеше да го подкарам. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Сеп 16, 2006 20:58 Заглавие: |
|
|
| miro_m написа: | да това касетофонче има една единствена ИС - UPD1719G всичко друго е за аудиото и радиото (При тунера не съм гледал но невярвам да са сложили нещо там ) .предолагам всичко е в нея но не разполагам с техника за да изчета каквото и да било от нея така че ако стане нещо със серииния номер стане ако не ще е за кофата и без това не е кой знае какво, но пък ми се щеше да го подкарам. |
По вероятно кода да е с джъмпери или диоди.Оглегай около проца _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 17, 2006 10:04 Заглавие: |
|
|
Имаше едни ВР на които джъмперите бяха в лицевия панел. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
Pavlik Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 11:07 Заглавие: |
|
|
UPD1719G Кода трабва да е тук ! _________________ Колкото повече майстори толкова повече работа
Павлик |
|
|
 |
|