| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 30, 2006 23:09 Заглавие: Въпрос за избор на mp3 player |
|
|
Накратко-реших да си купя mp3 плеър обаче ме е шубе да не се прецакам та за тва да питам.
За сега съм набелязал това чудо.Харесва ми това(освен всичко друго) че батерията се зарежда директно през USB-то и няма да се налага да купувам често нови батерии.И тука почнах да се чудя-дали е по-добре да взема този или да си купя някой със обикновена батерия и да му сложа презареждаема
Какви са + и - на това решение?
Доколкото знам презареждаемите батерии са 1.2В а обикновените ААА са 1.5В.Дали тая разлика 0.3В ще се усеща в силата на свирене? _________________ Може и да бъркам..... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Hristiqn Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 01, 2006 1:29 Заглавие: Re: Въпрос за избор на mp3 player |
|
|
| showMANiak написа: | Накратко-реших да си купя mp3 плеър обаче ме е шубе да не се прецакам та за тва да питам.
За сега съм набелязал това чудо.Харесва ми това(освен всичко друго) че батерията се зарежда директно през USB-то и няма да се налага да купувам често нови батерии.И тука почнах да се чудя-дали е по-добре да взема този или да си купя някой със обикновена батерия и да му сложа презареждаема
Какви са + и - на това решение?
Доколкото знам презареждаемите батерии са 1.2В а обикновените ААА са 1.5В.Дали тая разлика 0.3В ще се усеща в силата на свирене? | Незнам какъв си си набелязал...,тоест видях дее..ама за мене НАЙ-ДОБРО е I-pod!!! Ще се изръсиш малко($) ама ще го вземеш един път!!!  _________________ Аз знам,че нищо не знам,ама има хора дет и тва не знаят!?! |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 01, 2006 9:18 Заглавие: Re: Въпрос за избор на mp3 player |
|
|
| showMANiak написа: | | ...Харесва ми това(освен всичко друго) че батерията се зарежда директно през USB-то и няма да се налага да купувам често нови батерии.... |
Аз си нямам такава джунджурийка, но когото и да съм питал хората са доволни от вградената батерия. В крайна сметка, знаеш, една Li-Ion батерия издържа 2-3+ години. _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 01, 2006 12:54 Заглавие: |
|
|
| Вградената батерия е по-удобна, освен това тези със външни ААА батерии ако им дават примерно 16 часа работа с една 1.5V алкална батерия, това не значи, че със 1.2V NiMH акумулатор пак ще работи толкова време. iPOD-a има много педе**стки софтуер, гледай да си вземеш плейър, който се свързва към компютъра като "Removable Drive", за да не се чудиш как да го инсталираш, а когато го занесеш някъде на чужд компютър XP-то само да си го инсталира. |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Нед Окт 01, 2006 14:00 Заглавие: |
|
|
При мен за момента не можа да се отвори това чудо,на което се е спрял ШОУМАНИАК-а,но искам да изразя мнение, само относто бутоните - т.е. бутони или джойстик.Ако има вариант да бъде с бутони (да не е с джойстик),според мен е по- добре ,с оглед надеждността.След счупване(не дай си Боже),джойстика почти е невъзможно да се ремонтира.
Лично мнение,разбира се. |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 01, 2006 17:08 Заглавие: |
|
|
dreadx,на другите мп3-та пише че си вървят с драйвери за инсталация а на този пише "ДИРЕКТНО USB (СТАНДАРТ USB 2.0)" което ме навежда на мисълта че щом няма специални драйвери системата директно си го разпознава като removable drive и си го инсталира
helios,тоя модел е точно със отделни копчета а не с джойстик
Като чче ли на него ще се спра  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Нед Окт 01, 2006 21:53 Заглавие: CREATIVE |
|
|
Повярвай ми- CREATIVE е истината- звука е години напред...
Като ги чух, не можах да повярвам, че изкарват такъв звук, а на ХР се разпознава перфектно бе драйвери _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
stereofonix Опитен потребител

Регистриран на: 15 Юли 2004 Мнения: 206 Местожителство: Нова Загора
|
Пуснато на: Нед Окт 08, 2006 19:12 Заглавие: |
|
|
аз преди два месеца си взех това -> http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=170317&cat=83 самоче с 1гб памет и съм много доволен от него както виждаш може да пускаш доста неща както и дисплея е голям има си вграден високоговорител които доста добре се чува .. а относно враската с пц-то ябсолютно никакав проблем ! _________________ Винаги помисли дали наистина искаш да натиснеш бутона on/off , защото веднъж чуеш ли ... няма връщане назад .... просто си в играта! |
|
|
 |
|