Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос за избор на mp3 player

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
showMANiak
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Сеп 30, 2006 23:09    Заглавие: Въпрос за избор на mp3 player Отговорете с цитат

Накратко-реших да си купя mp3 плеър обаче ме е шубе да не се прецакам та за тва да питам.
За сега съм набелязал това чудо.Харесва ми това(освен всичко друго) че батерията се зарежда директно през USB-то и няма да се налага да купувам често нови батерии.И тука почнах да се чудя-дали е по-добре да взема този или да си купя някой със обикновена батерия и да му сложа презареждаема Rolling Eyes
Какви са + и - на това решение?
Доколкото знам презареждаемите батерии са 1.2В а обикновените ААА са 1.5В.Дали тая разлика 0.3В ще се усеща в силата на свирене?
Hristiqn
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Нед Окт 01, 2006 1:29    Заглавие: Re: Въпрос за избор на mp3 player Отговорете с цитат

showMANiak написа:
Накратко-реших да си купя mp3 плеър обаче ме е шубе да не се прецакам та за тва да питам.
За сега съм набелязал това чудо.Харесва ми това(освен всичко друго) че батерията се зарежда директно през USB-то и няма да се налага да купувам често нови батерии.И тука почнах да се чудя-дали е по-добре да взема този или да си купя някой със обикновена батерия и да му сложа презареждаема Rolling Eyes
Какви са + и - на това решение?
Доколкото знам презареждаемите батерии са 1.2В а обикновените ААА са 1.5В.Дали тая разлика 0.3В ще се усеща в силата на свирене?
Незнам какъв си си набелязал...,тоест видях дее..ама за мене НАЙ-ДОБРО е I-pod!!! Ще се изръсиш малко($) ама ще го вземеш един път!!! Wink
tropper
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Окт 01, 2006 9:18    Заглавие: Re: Въпрос за избор на mp3 player Отговорете с цитат

showMANiak написа:
...Харесва ми това(освен всичко друго) че батерията се зарежда директно през USB-то и няма да се налага да купувам често нови батерии....

Аз си нямам такава джунджурийка, но когото и да съм питал хората са доволни от вградената батерия. В крайна сметка, знаеш, една Li-Ion батерия издържа 2-3+ години.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
dreadx
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Окт 01, 2006 12:54    Заглавие: Отговорете с цитат

Вградената батерия е по-удобна, освен това тези със външни ААА батерии ако им дават примерно 16 часа работа с една 1.5V алкална батерия, това не значи, че със 1.2V NiMH акумулатор пак ще работи толкова време. iPOD-a има много педе**стки софтуер, гледай да си вземеш плейър, който се свързва към компютъра като "Removable Drive", за да не се чудиш как да го инсталираш, а когато го занесеш някъде на чужд компютър XP-то само да си го инсталира.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
helios
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Pirdop/Zlatica

МнениеПуснато на: Нед Окт 01, 2006 14:00    Заглавие: Отговорете с цитат

При мен за момента не можа да се отвори това чудо,на което се е спрял ШОУМАНИАК-а,но искам да изразя мнение, само относто бутоните - т.е. бутони или джойстик.Ако има вариант да бъде с бутони (да не е с джойстик),според мен е по- добре ,с оглед надеждността.След счупване(не дай си Боже),джойстика почти е невъзможно да се ремонтира.
Лично мнение,разбира се.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
showMANiak
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Окт 01, 2006 17:08    Заглавие: Отговорете с цитат

dreadx,на другите мп3-та пише че си вървят с драйвери за инсталация а на този пише "ДИРЕКТНО USB (СТАНДАРТ USB 2.0)" което ме навежда на мисълта че щом няма специални драйвери системата директно си го разпознава като removable drive и си го инсталира Rolling Eyes
helios,тоя модел е точно със отделни копчета а не с джойстик Wink
Като чче ли на него ще се спра Wink
bobykafe
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Нед Окт 01, 2006 21:53    Заглавие: CREATIVE Отговорете с цитат

Повярвай ми- CREATIVE е истината- звука е години напред...
Като ги чух, не можах да повярвам, че изкарват такъв звук, а на ХР се разпознава перфектно бе драйвери
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
stereofonix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Нова Загора

МнениеПуснато на: Нед Окт 08, 2006 19:12    Заглавие: Отговорете с цитат

аз преди два месеца си взех това -> http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=170317&cat=83 самоче с 1гб памет и съм много доволен от него както виждаш може да пускаш доста неща както и дисплея е голям Smile има си вграден високоговорител които доста добре се чува .. а относно враската с пц-то ябсолютно никакав проблем !
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети