Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с принтер.....

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Съб Окт 14, 2006 14:35    Заглавие: Проблем с принтер..... Отговорете с цитат

Здравейте.

Значи проблемът е следният. Имам Deskjet 1600 C но не ми разпознава едната мастилна глава (защото при него са 4) предполагам защото я отворих но нищо не съм пипал просто видях че е затворена със станиол или нещо подобно и пак си поставих пластамосовият капак.
Проблемът дойде след това когато тръгнах да принтирам тъй като то така и не ми даде възможност нищо че аз искам черно-бяло докато отваряната глава беше една от цветните.
А и в същото време преди да се случи този проблем занесох черно-бялата глава за да я напълнят като след като я върнах и си работеше перфектно но незнам дали е възможно от нея да възприема че липсва глава.
Ако някои може да помогне какво да направя защото тоя принтер е доста стар и ако не става то направо да го махам.Но пък в момента черно-бялата му глава е напълнена много и направо ме е ят ако не мога да го използвам.

Предварително благодаря...
Върнете се в началото
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Окт 14, 2006 16:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Единствения начин да ти разпознае главата е на включен принтер да извадиш главата и пак да я вкараш,ако пак не я разпознае повтаряш процедурата няколко пъти,друг начин няма.Успех
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Съб Окт 14, 2006 18:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами не иска да я разпознава.Изкарах всичките глави при вклщчен принтер и ги сложих отново но все още ми мига лампичката за проблем с главите.Ако имате друго предложение кажете...
Върнете се в началото
After_Dark
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Нед Окт 15, 2006 8:27    Заглавие: Отговорете с цитат

имаш или прекъсната писта на лентовия кабел на главата или лош контакт на някоя от пъпките - ако е първото фърляй смело в кофата Laughing и другия път пак си помисли преди да отваряш главата Wink
ако имаш празна стара глава я сложи за проба дали не е проблема в самия принтер
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети