| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Съб Окт 14, 2006 14:35 Заглавие: Проблем с принтер..... |
|
|
Здравейте.
Значи проблемът е следният. Имам Deskjet 1600 C но не ми разпознава едната мастилна глава (защото при него са 4) предполагам защото я отворих но нищо не съм пипал просто видях че е затворена със станиол или нещо подобно и пак си поставих пластамосовият капак.
Проблемът дойде след това когато тръгнах да принтирам тъй като то така и не ми даде възможност нищо че аз искам черно-бяло докато отваряната глава беше една от цветните.
А и в същото време преди да се случи този проблем занесох черно-бялата глава за да я напълнят като след като я върнах и си работеше перфектно но незнам дали е възможно от нея да възприема че липсва глава.
Ако някои може да помогне какво да направя защото тоя принтер е доста стар и ако не става то направо да го махам.Но пък в момента черно-бялата му глава е напълнена много и направо ме е ят ако не мога да го използвам.
Предварително благодаря... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 14, 2006 16:12 Заглавие: |
|
|
| Единствения начин да ти разпознае главата е на включен принтер да извадиш главата и пак да я вкараш,ако пак не я разпознае повтаряш процедурата няколко пъти,друг начин няма.Успех |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Окт 14, 2006 18:13 Заглавие: |
|
|
| Ами не иска да я разпознава.Изкарах всичките глави при вклщчен принтер и ги сложих отново но все още ми мига лампичката за проблем с главите.Ако имате друго предложение кажете... |
|
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 15, 2006 8:27 Заглавие: |
|
|
имаш или прекъсната писта на лентовия кабел на главата или лош контакт на някоя от пъпките - ако е първото фърляй смело в кофата и другия път пак си помисли преди да отваряш главата
ако имаш празна стара глава я сложи за проба дали не е проблема в самия принтер |
|
|
 |
|