| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
jumpa Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 28, 2006 11:11 Заглавие: Ето проблема Jump_a |
|
|
Здравей ELP!!!!!
Малко тъпо почвам но ето какъв и как стана проблема с Еспекта-та,та значи преди неколко месеца по кабелната ТВ течеше 60волта прав ток та и от чинчовете на ТВ минава ток и аудио потока спря и замириса само картина без звук.Носих го на ремонт "ОК" ремонтирха го взеха ми 30лв.
но като се прибрах у дома вкл. приемника с чинчовете СТЕРЕО звук, и в говорителите на Самсунга се чува едно досадно дръждене (като при не настроена програма при ТВ Електрон).Носих го и на друг сервиз но техника ми каза,че са били слагани съпротивления не на МЕСТО и отказа да го ремонтира. Надявам се с това подробно обяснение да се ориянтираш
Модерирано от RC
Що за тема
Не е лошо да я редактираш за да е ясно за какво става дума (ако питаш нещо).
За персонални контакти с ELP може да използваш формата за PM. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 28, 2006 18:12 Заглавие: |
|
|
| Не разбрах какво се очаква от мен -след 2 сервиза да отгатна какви дефекти има още, или искаш да го правиме -по добре пиши на лични както те съветва RC. |
|
|
 |
jumpa Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 16:21 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | | Не разбрах какво се очаква от мен -след 2 сервиза да отгатна какви дефекти има още, или искаш да го правиме -по добре пиши на лични както те съветва RC. |
То май ша го поправим ма чай първо да го разхвърла па да видя тия шматки к"во са сменяли и чак тогаз ша ти пиша на РМ  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 6:51 Заглавие: |
|
|
| Е разхвърляй го и ти ,па ние после "ша го праиме" ако нещо е останало здраво вътре. Само си знай ,че след всяко "разхвърляне" цената на ремонта се умножава по числото ПИ! |
|
|
 |
jumpa Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 11, 2006 15:06 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | | Е разхвърляй го и ти ,па ние после "ша го праиме" ако нещо е останало здраво вътре. Само си знай ,че след всяко "разхвърляне" цената на ремонта се умножава по числото ПИ! |
Ха незнам как ша ми помогнеш ама ремонта на мен ми се вижда Евтин изгорели са 4 съпротивления но ето каде е проблема не знам какви стойности имат на платката пише само кой елемент е по номер и това са: R564,571,543 and R545 тези съпротивленя се намират до ИНТЕГРАЛ U-0358 интегралката е с 6 крачета по 3 от двата края.Дано да имаш Еспекта под ръка шото незнам как ша ги науча тия стойности на тия ШИВАНИ съпротивленя. Благодаря  |
|
|
 |
|