Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Ето проблема Jump_a

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
jumpa
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Окт 28, 2006 11:11    Заглавие: Ето проблема Jump_a Отговорете с цитат

Здравей ELP!!!!!

Малко тъпо почвам но ето какъв и как стана проблема с Еспекта-та,та значи преди неколко месеца по кабелната ТВ течеше 60волта прав ток та и от чинчовете на ТВ минава ток и аудио потока спря и замириса само картина без звук.Носих го на ремонт "ОК" ремонтирха го взеха ми 30лв.
но като се прибрах у дома вкл. приемника с чинчовете СТЕРЕО звук, и в говорителите на Самсунга се чува едно досадно дръждене (като при не настроена програма при ТВ Електрон).Носих го и на друг сервиз но техника ми каза,че са били слагани съпротивления не на МЕСТО и отказа да го ремонтира. Rolling Eyes Надявам се с това подробно обяснение да се ориянтираш Wink

Модерирано от RC
Що за тема Rolling Eyes Question
Не е лошо да я редактираш за да е ясно за какво става дума (ако питаш нещо).
За персонални контакти с ELP може да използваш формата за PM.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Окт 28, 2006 18:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Не разбрах какво се очаква от мен -след 2 сервиза да отгатна какви дефекти има още, или искаш да го правиме -по добре пиши на лични както те съветва RC.
Върнете се в началото
jumpa
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 30, 2006 16:21    Заглавие: Отговорете с цитат

ELP написа:
Не разбрах какво се очаква от мен -след 2 сервиза да отгатна какви дефекти има още, или искаш да го правиме -по добре пиши на лични както те съветва RC.

То май ша го поправим ма чай първо да го разхвърла па да видя тия шматки к"во са сменяли и чак тогаз ша ти пиша на РМ Arrow Arrow
Върнете се в началото
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Окт 31, 2006 6:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Е разхвърляй го и ти ,па ние после "ша го праиме" ако нещо е останало здраво вътре. Само си знай ,че след всяко "разхвърляне" цената на ремонта се умножава по числото ПИ!
Върнете се в началото
jumpa
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Ное 11, 2006 15:06    Заглавие: Отговорете с цитат

ELP написа:
Е разхвърляй го и ти ,па ние после "ша го праиме" ако нещо е останало здраво вътре. Само си знай ,че след всяко "разхвърляне" цената на ремонта се умножава по числото ПИ!

Ха незнам как ша ми помогнеш ама ремонта на мен ми се вижда Евтин изгорели са 4 съпротивления но ето каде е проблема не знам какви стойности имат на платката пише само кой елемент е по номер и това са: R564,571,543 and R545 тези съпротивленя се намират до ИНТЕГРАЛ U-0358 интегралката е с 6 крачета по 3 от двата края.Дано да имаш Еспекта под ръка шото незнам как ша ги науча тия стойности на тия ШИВАНИ съпротивленя. Arrow Благодаря Arrow
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети