| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Hristiqn Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 13:59 Заглавие: Донесоха ми.... |
|
|
Донесоха ми телевизор Samsung CW-28C7VH,28",100Hz,шаси не съм сигурен защото има много номера вътре но мисля,че е АА41-10989С и от долу това има CHASSIS: S53A.Като се включи и издава някакъв звук.Ако някой прояви интерес мога да го запиша да му го пратя.Надявам се с ваша помощ да го оправим защото собственика ми е приятел!!! Не искам да се излагам.Не че много разбирам ама.....  _________________ Аз знам,че нищо не знам,ама има хора дет и тва не знаят!?! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 14:21 Заглавие: |
|
|
Недей се разправя щом
| Цитат: | | Не че много разбирам ама..... |
Вероятността да го скапеш още повече е голяма.Като не искаш да се излагаш,закарай го на някой телевизионен сервиз,сложи си 10лв горница над цената на ремонта и си готов.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 18:14 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | Недей се разправя щом
| Цитат: | | Не че много разбирам ама..... |
Вероятността да го скапеш още повече е голяма.Като не искаш да се излагаш,закарай го на някой телевизионен сервиз,сложи си 10лв горница над цената на ремонта и си готов.  | Ама той не държи много на него защото го има отдавна и ми каза ако мога да го направя,да го направя ако не.... а пък ако не го оправя за него поне за мене.Виждаше сеее....малее... много готино.Така че искам аз да се опитам.Тоест да видя от къде е.Ако го занеса на сервиз и после питам от къде е повредата със сигурност няма да ми кажат наистина от каде е било.На мен ми е по сладко като оправям нещо,да ме удари един два пъти тока ама да го оправя!!!  _________________ Аз знам,че нищо не знам,ама има хора дет и тва не знаят!?! |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 18:25 Заглавие: |
|
|
Браво на ентусиазма ти млади момко, но ремонта на ТВ не е като плуването - да се хвърлиш в дълбоката вода и да се научиш да плуваш , трябва да се започне от нещо по-просто и леко, а 100хц ТВ не са от тази категория! Но щом си решил - давай напред пък с каквото можем ще помагаме. Сваляй капака и го огледай хууубаво! И си потърси схема от интернет, не чакай наготово да ти я даде някой. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Ное 02, 2006 21:39 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | Браво на ентусиазма ти млади момко, но ремонта на ТВ не е като плуването - да се хвърлиш в дълбоката вода и да се научиш да плуваш , трябва да се започне от нещо по-просто и леко, а 100хц ТВ не са от тази категория! Но щом си решил - давай напред пък с каквото можем ще помагаме. Сваляй капака и го огледай хууубаво! И си потърси схема от интернет, не чакай наготово да ти я даде някой. | Какво да му оглеждам:свалям капака,включвам и се чува някакъв звук ама не от говорителите.Някъде от платката е,и до колкото успея да чуя,защото ме е страх да го държа много да не стане нещо друго,е някъде от захранването.А схема в alldatasheet.com(само този сайт знам) няма!Кажете на къде да се ориентирам(без сервиз).  _________________ Аз знам,че нищо не знам,ама има хора дет и тва не знаят!?! |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 02, 2006 21:50 Заглавие: |
|
|

Последната промяна е направена от old4 на Нед Ное 05, 2006 8:14; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 02, 2006 22:27 Заглавие: |
|
|
Ох ами да почваме тогава,кво да те правим.
Мултицет имаш ли?
Има един прав трансформатор едричък с феритен магнитопровод от него ли идва звука?
Има един мощен транзистор на радиатор където колектора му е вързан на краче на ТХО-премери го дали е здрав.
Пък после ще му мислим. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 03, 2006 22:06 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | Ох ами да почваме тогава,кво да те правим.
Мултицет имаш ли?
Има един прав трансформатор едричък с феритен магнитопровод от него ли идва звука?
Има един мощен транзистор на радиатор където колектора му е вързан на краче на ТХО-премери го дали е здрав.
Пък после ще му мислим. | Звука не мога точно да разбера от къде е ама някъде до него.А транзистора е здрав!!! _________________ Аз знам,че нищо не знам,ама има хора дет и тва не знаят!?! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 03, 2006 22:14 Заглавие: |
|
|
| old4 написа: | | Щом имаш такова голямо желание Провери си пощата. | БЛАГОДАРЯ !!!!!!!!  _________________ Аз знам,че нищо не знам,ама има хора дет и тва не знаят!?! |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 04, 2006 12:35 Заглавие: |
|
|
| Hristiqn написа: | | Bojilov написа: | Ох ами да почваме тогава,кво да те правим.
Мултицет имаш ли?
Пък после ще му мислим. | Звука не мога точно да разбера от къде е ама някъде до него.А транзистора е здрав!!! |
Я между другото сподели как измери дали е здрав  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
|