| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 19, 2006 18:20 Заглавие: |
|
|
Аз се разминах само със 3 огромни медника по 10 кила единия (медни котли за варене на компоти).После 3 касетофона за коли-пак мангали на битака,после телевизор.
Абе мани,абе рано или късно ще крадат ще крадат па ще хвана някой,ама без значение чер или бял-ша го вържа в мазето и ша го бия полвин година всеки ден на всеки кръгъл час-ако трябва часовника ще си навивам и нощя ще ставам да го бия.То ми писна вече.Преди години хванахме-един наркоман че краде от едно складче-закарахме го в полицията-писахме обяснения,фермани и накрая полицая вдига рамене-и вика "Пускаме го-той вика е наркоман задържан е досега 81 пъти за кражби-ако вика му стане нещо лошо нощес в ареста-кой ще носи вика отговорност за живота му?Ако искаш вика се подпиши,че ако умре заради липса на дрога нощес в ареста-ти си виновен."
Баси и държавата.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
PR1KA3L1BK0 Опитен потребител

Регистриран на: 23 Ное 2006 Мнения: 119 Местожителство: София Студентски град
|
Пуснато на: Чет Ное 23, 2006 17:29 Заглавие: |
|
|
| Аз тая държава не мога да я разбера ... да удариш мангал и да те съдат че си ударил човек !!! Е това не го разибрам ! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 23, 2006 19:45 Заглавие: |
|
|
| PR1KA3L1BK0 написа: | | Аз тая държава не мога да я разбера ... да удариш мангал и да те съдат че си ударил човек !!! Е това не го разибрам ! |
Е то че е човек наистина е човек,ако не ти е сторил нищо да го удариш си е пълна глупост и с право си е наказуемо.Друг е въпроса ,ако е престъпник-никога не съм делил хората на черни,бели,зелени (такива ми се явяват кат прекаля с ракията)
За мене хората са два вида-съвестни нормални граждани и престъпници-а дали са цигани,българи и т.н.-няма никво значение,след като спазват законите на страната. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
PR1KA3L1BK0 Опитен потребител

Регистриран на: 23 Ное 2006 Мнения: 119 Местожителство: София Студентски град
|
Пуснато на: Чет Ное 23, 2006 19:53 Заглавие: |
|
|
| Прав си делят се на два вида ... но не на тези които си посочил ... хората се делят на такива които е*ът и на такива които ги е*ът ... предпочитам да съм от първите ! |
|
|
 |
Mhz Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 22:26 Заглавие: |
|
|
Мен ко питате,с аларма обаче, пищялката да е горе в спалнята до главата ти и кат пиуне, фащаш точилката за баница, слизаш като Брус Ли по стълбите и му чупиш главата... |
|
|
 |
climberdimo Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 29, 2006 13:41 Заглавие: |
|
|
ЕЛЕКТРОШОК МУ Е МАЙКАТА !!!!! Всички от този форум са отворили дори от любопитство светкавица за фото апарат. или поне знаят какво причинява с малко въображение и подръчни средства сичко става
P.S.- да не зачекваме темата за контролите в столичното рейсче 77 които чукат със значките по главите пенсионерите (1 или2 ма) за билетчета а тумбата като в 1-ва класа необезпокоявани се возят гратис. _________________ Wolves are born to live in freedom ! |
|
|
 |
|