Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Предлагам ефективна защита срещу крадливите мангали
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 19, 2006 18:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз се разминах само със 3 огромни медника по 10 кила единия (медни котли за варене на компоти).После 3 касетофона за коли-пак мангали на битака,после телевизор.
Абе мани,абе рано или късно ще крадат ще крадат па ще хвана някой,ама без значение чер или бял-ша го вържа в мазето и ша го бия полвин година всеки ден на всеки кръгъл час-ако трябва часовника ще си навивам и нощя ще ставам да го бия.То ми писна вече.Преди години хванахме-един наркоман че краде от едно складче-закарахме го в полицията-писахме обяснения,фермани и накрая полицая вдига рамене-и вика "Пускаме го-той вика е наркоман задържан е досега 81 пъти за кражби-ако вика му стане нещо лошо нощес в ареста-кой ще носи вика отговорност за живота му?Ако искаш вика се подпиши,че ако умре заради липса на дрога нощес в ареста-ти си виновен."
Баси и държавата. Evil or Very Mad
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
PR1KA3L1BK0
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София Студентски град

МнениеПуснато на: Чет Ное 23, 2006 17:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз тая държава не мога да я разбера ... да удариш мангал и да те съдат че си ударил човек !!! Е това не го разибрам !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 23, 2006 19:45    Заглавие: Отговорете с цитат

PR1KA3L1BK0 написа:
Аз тая държава не мога да я разбера ... да удариш мангал и да те съдат че си ударил човек !!! Е това не го разибрам !

Е то че е човек наистина е човек,ако не ти е сторил нищо да го удариш си е пълна глупост и с право си е наказуемо.Друг е въпроса ,ако е престъпник-никога не съм делил хората на черни,бели,зелени (такива ми се явяват кат прекаля с ракията) Laughing
За мене хората са два вида-съвестни нормални граждани и престъпници-а дали са цигани,българи и т.н.-няма никво значение,след като спазват законите на страната.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
PR1KA3L1BK0
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София Студентски град

МнениеПуснато на: Чет Ное 23, 2006 19:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Прав си делят се на два вида ... но не на тези които си посочил ... хората се делят на такива които е*ът и на такива които ги е*ът ... предпочитам да съм от първите !
Върнете се в началото
Mhz
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Ное 24, 2006 22:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Мен ко питате,с аларма обаче, пищялката да е горе в спалнята до главата ти Very Happy и кат пиуне, фащаш точилката за баница, слизаш като Брус Ли по стълбите и му чупиш главата...
Върнете се в началото
climberdimo
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Bg Sofia

МнениеПуснато на: Сря Ное 29, 2006 13:41    Заглавие: Отговорете с цитат

ЕЛЕКТРОШОК МУ Е МАЙКАТА !!!!! Всички от този форум са отворили дори от любопитство светкавица за фото апарат. или поне знаят какво причинява Twisted Evil с малко въображение и подръчни средства сичко става Cool

P.S.- да не зачекваме темата за контролите в столичното рейсче 77 които чукат със значките по главите пенсионерите (1 или2 ма) за билетчета а тумбата като в 1-ва класа необезпокоявани се возят гратис.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети