Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

има ли в България който да инвестира 400лв в части-продаден
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
to4niq
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 30, 2006 21:27    Заглавие: има ли в България който да инвестира 400лв в части-продаден Отговорете с цитат

три

Последната промяна е направена от to4niq на Вто Яну 22, 2008 20:44; мнението е било променяно общо 3 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Чет Ное 30, 2006 21:38    Заглавие: Re: има ли в България техник който да инвестира 400лв в част Отговорете с цитат

to4niq написа:
три са въпросите на които не мога да си отговоря; 1.дали има техник, който би инвестирал в резервени части ? 2.много ли са 400 лв за тези части ? 3.защо когато на човек му предложат съблазнителна оферта тои става толкова подозрителен? ето за това става въпрос ;
Да има техници които са инестирали много повече от 400лв в материали(и аз съм от тях) Но говорим за бързоликвидни части или така наречените от мен консумативи а не за БОКЛУЦИТЕ които предлагаш Аз също ти прегледах офертата но нищо не ми хвана окото Смело мога да твърдя че с около 90% от предлаганото от теб спокоино мога да се пенсионирам (демек вечно мое)Май ти ще трябва да дадеш някой лев за да ти се поизчисти мазето или там където ги държиш Офертата която си предложил в съблазнителна само за теб Нищо лично но все пак сме от години в този цирк и си знаем номерата Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
tonovd
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Кричим

МнениеПуснато на: Чет Ное 30, 2006 21:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Моя отговор:
1. Да
2. Не
3. В момента излиза от употреба техника закупена в България преди 8-10г. За 20-25лв. купуваш телевизор 51см. Предвид широкото разпостранение на моделите възможността да си възвърнеш инвестицията е по голяма.Купуваш изделието цяло след като добре си го огледал.[/b][/u]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
to4niq
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 30, 2006 22:02    Заглавие: Re: има ли в България техник който да инвестира 400лв в част Отговорете с цитат

така би ли ми казал кое е боклук-за да знам да не го предлагам на хората.и тук веднага бих попитал има ли техник който не би предпочел оригинални части пред тези които се продават от ПОВЕ4ЕТО магазини внос от турция и дубаи и когато изгори продавачката само вдига рамена.тук навлизам в друга тема- но бях предизвикан.нека ме извинът големите фирми за ел. компоненти-нищто ли4но-просто съм искрен.по въпроса с пенсионирането не мога да каjа нищо-защото не знам колко си възрастен а и не бих искал да те засегна-ако ти е дошло време

Последната промяна е направена от to4niq на Чет Ное 30, 2006 22:40; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
to4niq
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 30, 2006 22:07    Заглавие: Отговорете с цитат

tonovd написа:
Моя отговор:
1. Да
2. Не
3. В момента излиза от употреба техника закупена в България преди 8-10г. За 20-25лв. купуваш телевизор 51см. Предвид широкото разпостранение на моделите възможността да си възвърнеш инвестицията е по голяма.Купуваш изделието цяло след като добре си го огледал.[/b][/u]
за 4асти става въпрос
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 30, 2006 22:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи принципно има такива хора-аз съм от хората които проявяват интерес към "твоите неща"-но има едно голямо НО-мога да погледна нещата и евентуално да завъртим някаква далавера едва по Нова Година,когато ще съм във Враца,а ти точно и ясно каза че иде реч за тия дни и че след 2 седмици след като изтече срока на обявата и повече пари да ти дават-няма да ги продадеш.Ако седят дотогава и тогава все още са за продан-добре,ако ли не-здраве да е.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
to4niq
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 30, 2006 22:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Bojilov написа:
Значи принципно има такива хора-аз съм от хората които проявяват интерес към "твоите неща"-но има едно голямо НО-мога да погледна нещата и евентуално да завъртим някаква далавера едва по Нова Година,когато ще съм във Враца,а ти точно и ясно каза че иде реч за тия дни и че след 2 седмици след като изтече срока на обявата и повече пари да ти дават-няма да ги продадеш.Ако седят дотогава и тогава все още са за продан-добре,ако ли не-здраве да е.
ок -но ако има сделка ще дърjа да споделиш после във форума дали си останал доволен ,та да разберат другите как са изпуснали (сокола от небесата )някаква фраза беше тук от dinko
Върнете се в началото
dinko
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: СОФИЯ - СЛИВЕН

МнениеПуснато на: Пет Дек 01, 2006 1:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Точния ,като гледам колко неща продаваш със сигурност смея да твърдя че съм инвестирал неколкократно по 400лв. От това което предлагаш деиствително има неща за които и аз имам интерес но тия видеомагнетофони, принтери и др.(без тв шаситата) нямат никаква стоиност, а като разделиш 400лв на 5 телевизора и 10 шасита (които не се знае в какво състояние са)идва дебело Exclamation
to4niq
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 01, 2006 19:16    Заглавие: Отговорете с цитат

да бъда то4ен става въпрос за 18 бр тв и над 20бр шасита,видеата са с инпулсни захранвания-там има неща които се използват и в тв ,в сат приемници също-не умаловаjaваи нещата-а останалото е за подарък(коледен)
Върнете се в началото
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Пет Дек 01, 2006 21:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Специално за видеомагнетофоните-ако са от първите модели,дето са насипани с транзистори-аз от два такива изкарах две шепи транзистори и още повече кондензатори-WIMA и от сорта.Това са неща,гарантирано истински и наистина струват.Отделно трафовете и някои други боклуци,които обаче повечко ще заитересуват колеги от един друг форум.Та това,което за един не струва,за друг може да е нещо ценно.Проблемът е този,че няма как повечето от нас да идат и поогледат това,което се предлага.

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети