| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
to4niq Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 21:27 Заглавие: има ли в България който да инвестира 400лв в части-продаден |
|
|
три
Последната промяна е направена от to4niq на Вто Яну 22, 2008 20:44; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 21:38 Заглавие: Re: има ли в България техник който да инвестира 400лв в част |
|
|
| to4niq написа: | | три са въпросите на които не мога да си отговоря; 1.дали има техник, който би инвестирал в резервени части ? 2.много ли са 400 лв за тези части ? 3.защо когато на човек му предложат съблазнителна оферта тои става толкова подозрителен? ето за това става въпрос ; | Да има техници които са инестирали много повече от 400лв в материали(и аз съм от тях) Но говорим за бързоликвидни части или така наречените от мен консумативи а не за БОКЛУЦИТЕ които предлагаш Аз също ти прегледах офертата но нищо не ми хвана окото Смело мога да твърдя че с около 90% от предлаганото от теб спокоино мога да се пенсионирам (демек вечно мое)Май ти ще трябва да дадеш някой лев за да ти се поизчисти мазето или там където ги държиш Офертата която си предложил в съблазнителна само за теб Нищо лично но все пак сме от години в този цирк и си знаем номерата  |
|
|
 |
tonovd Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 21:57 Заглавие: |
|
|
Моя отговор:
1. Да
2. Не
3. В момента излиза от употреба техника закупена в България преди 8-10г. За 20-25лв. купуваш телевизор 51см. Предвид широкото разпостранение на моделите възможността да си възвърнеш инвестицията е по голяма.Купуваш изделието цяло след като добре си го огледал.[/b][/u] |
|
|
 |
to4niq Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 22:02 Заглавие: Re: има ли в България техник който да инвестира 400лв в част |
|
|
така би ли ми казал кое е боклук-за да знам да не го предлагам на хората.и тук веднага бих попитал има ли техник който не би предпочел оригинални части пред тези които се продават от ПОВЕ4ЕТО магазини внос от турция и дубаи и когато изгори продавачката само вдига рамена.тук навлизам в друга тема- но бях предизвикан.нека ме извинът големите фирми за ел. компоненти-нищто ли4но-просто съм искрен.по въпроса с пенсионирането не мога да каjа нищо-защото не знам колко си възрастен а и не бих искал да те засегна-ако ти е дошло време
Последната промяна е направена от to4niq на Чет Ное 30, 2006 22:40; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
to4niq Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 22:07 Заглавие: |
|
|
| tonovd написа: | Моя отговор:
1. Да
2. Не
3. В момента излиза от употреба техника закупена в България преди 8-10г. За 20-25лв. купуваш телевизор 51см. Предвид широкото разпостранение на моделите възможността да си възвърнеш инвестицията е по голяма.Купуваш изделието цяло след като добре си го огледал.[/b][/u] | за 4асти става въпрос |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 22:08 Заглавие: |
|
|
Значи принципно има такива хора-аз съм от хората които проявяват интерес към "твоите неща"-но има едно голямо НО-мога да погледна нещата и евентуално да завъртим някаква далавера едва по Нова Година,когато ще съм във Враца,а ти точно и ясно каза че иде реч за тия дни и че след 2 седмици след като изтече срока на обявата и повече пари да ти дават-няма да ги продадеш.Ако седят дотогава и тогава все още са за продан-добре,ако ли не-здраве да е. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
to4niq Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 22:24 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | Значи принципно има такива хора-аз съм от хората които проявяват интерес към "твоите неща"-но има едно голямо НО-мога да погледна нещата и евентуално да завъртим някаква далавера едва по Нова Година,когато ще съм във Враца,а ти точно и ясно каза че иде реч за тия дни и че след 2 седмици след като изтече срока на обявата и повече пари да ти дават-няма да ги продадеш.Ако седят дотогава и тогава все още са за продан-добре,ако ли не-здраве да е. | ок -но ако има сделка ще дърjа да споделиш после във форума дали си останал доволен ,та да разберат другите как са изпуснали (сокола от небесата )някаква фраза беше тук от dinko |
|
|
 |
dinko Опитен потребител

Регистриран на: 28 Ное 2005 Мнения: 603 Местожителство: СОФИЯ - СЛИВЕН
|
Пуснато на: Пет Дек 01, 2006 1:25 Заглавие: |
|
|
Точния ,като гледам колко неща продаваш със сигурност смея да твърдя че съм инвестирал неколкократно по 400лв. От това което предлагаш деиствително има неща за които и аз имам интерес но тия видеомагнетофони, принтери и др.(без тв шаситата) нямат никаква стоиност, а като разделиш 400лв на 5 телевизора и 10 шасита (които не се знае в какво състояние са)идва дебело  _________________ 0882 077 996 |
|
|
 |
to4niq Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 01, 2006 19:16 Заглавие: |
|
|
| да бъда то4ен става въпрос за 18 бр тв и над 20бр шасита,видеата са с инпулсни захранвания-там има неща които се използват и в тв ,в сат приемници също-не умаловаjaваи нещата-а останалото е за подарък(коледен) |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 01, 2006 21:18 Заглавие: |
|
|
Специално за видеомагнетофоните-ако са от първите модели,дето са насипани с транзистори-аз от два такива изкарах две шепи транзистори и още повече кондензатори-WIMA и от сорта.Това са неща,гарантирано истински и наистина струват.Отделно трафовете и някои други боклуци,които обаче повечко ще заитересуват колеги от един друг форум.Та това,което за един не струва,за друг може да е нещо ценно.Проблемът е този,че няма как повечето от нас да идат и поогледат това,което се предлага. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
|