| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 19:47 Заглавие: |
|
|
Странно жуотно е бугаринат.Не гледа да работи,ами гледа лесното-оттук да извлече злато,оттам да копне някой могила да изкара монети...
И накрая набара на потника ръкава.Не знам откъде е тръгнала тази мания да се мисли,че във старите електронни уреди има тонове благородни метали и човек ша седи ша щрака с клещите,ще бие елементите с чука,ще изскачат от тях ония ми ти кюлчета и той само ще ги реди на камари и ша вика-"Илядо леа,две иляди леа,три иляди леа."
Много ми прилича на оная история с Тодор Колев във "Господин за един ден" дето му пробутаха машина за рязане на дрипи и режеше дрипите с цел да забогатее.
Колекционирам стари лампови радиоапарати-просто за красота-оня ден питах един човечец колко му иска на един радиоапарат и той кат ми изсули една цена-та свят ми се зави-чул,недочул завалията и пък ми се обосновава-
"Амии кааак?Нали знам колко много злато има в него-отделно и други драгоценни метали-вие ги извличате и ги продавате в чужбината за луди пари."
Пази Боже.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 19:59 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | Много ми прилича на оная история с Тодор Колев във "Господин за един ден" дето му пробутаха машина за рязане на дрипи и режеше дрипите с цел да забогатее.
|
Полуавтоматична парцалорезачка  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 20:19 Заглавие: |
|
|
Да ама чрез тая машинка Тодор Колев се издигна и ходи посланник в Канада Тъй че парцали парцали ама айде в Канада
Абе вие ми дайте няколко Хемуса пък аз си знам колко злато има в тях Ще ми .стигне да си живея няколко години охолно пък вие лапайте пара  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 20:33 Заглавие: |
|
|
Айде стига със това злато. Петното на паркета в кухнята от сярната киселина още стой. И колкото и злато да отделихме баща ми накрая се объркал и взел че го изсипал в канала. Мога да си събирам такива техники единствено за някой чарк вътре, както стана преди година. Един приятел ми извади една "Романтика" радиола ли какво там беше от 73-та година . И една лампа ни трябваше ама иди да търсиш лампа по магазините. И аз просто слезнах до мазето и му извадих една кутия със лампи. Ама тва не е важно. Та идеята ми беше че от такива работи не се забогатява кой знае колко. . Играчката е много а накрая резултатът не е много удовлетворителен. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 20:48 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Да ама чрез тая машинка Тодор Колев се издигна и ходи посланник в Канада Тъй че парцали парцали ама айде в Канада
Абе вие ми дайте няколко Хемуса пък аз си знам колко злато има в тях Ще ми .стигне да си живея няколко години охолно пък вие лапайте пара  |
SFT251 ли бяха транзисторите за "ХЕМУС" дето говориш за тях-един на един квадратен радиатор отпреде захванат.
Навремето като лапета,изгорелите ги отваряхме на менгеме,да им извадим силиконовата паста отвътре и да я ползваме за топлопроводяща смазка.То на днешната младеж може да им се види странно-сега силиконова смазка има и се продава на всеки ъгъл,ама тогава беше кът.
Трябва да имам на таваня доста такива транзистори-аз нали съм гламав-злато не искам-предлагам трампа транзистори за "люта ловешка ракийца"  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Пет Дек 08, 2006 20:56; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 20:50 Заглавие: |
|
|
Навит съм.Литър ракия давам за един такъв транзистор  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
teoteodor Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 13:15 Заглавие: |
|
|
| ако има сто транзистора сто литра ли ще му дадеш |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 15:09 Заглавие: |
|
|
Лелеее!Поне 50 кила ракия съм изхвърлил преди около месец!И то точно сега когато ще слагат акциз!П214 котират ли се или само тия със силиконова паста.  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 18:25 Заглавие: |
|
|
Баш 100 кила ракия няма да му дам защото ще се спазарим за по голямо количество транзистори по малко ракия .Примерно за сто транзистора 98 литра ракия може.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 18:30 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Баш 100 кила ракия няма да му дам защото ще се спазарим за по голямо количество транзистори по малко ракия .Примерно за сто транзистора 98 литра ракия може.  |
Не го слушай Коцев-пак гледа да те кърметне-даже 100 към 100 е малко неизгодно ама айде.Коцев и да ти даде ракия-догодина гроздето пак ще узрее,пак ще стане нова ракия.
Ама я иди посей транзистори де-закопай ги в земята и иди догодина да видиш дали са поникнали нови  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|