Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

изкупуване на телевизори
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 08, 2006 19:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Странно жуотно е бугаринат.Не гледа да работи,ами гледа лесното-оттук да извлече злато,оттам да копне някой могила да изкара монети...
И накрая набара на потника ръкава.Не знам откъде е тръгнала тази мания да се мисли,че във старите електронни уреди има тонове благородни метали и човек ша седи ша щрака с клещите,ще бие елементите с чука,ще изскачат от тях ония ми ти кюлчета и той само ще ги реди на камари и ша вика-"Илядо леа,две иляди леа,три иляди леа."
Много ми прилича на оная история с Тодор Колев във "Господин за един ден" дето му пробутаха машина за рязане на дрипи и режеше дрипите с цел да забогатее.
Колекционирам стари лампови радиоапарати-просто за красота-оня ден питах един човечец колко му иска на един радиоапарат и той кат ми изсули една цена-та свят ми се зави-чул,недочул завалията и пък ми се обосновава-
"Амии кааак?Нали знам колко много злато има в него-отделно и други драгоценни метали-вие ги извличате и ги продавате в чужбината за луди пари."
Пази Боже. Rolling Eyes
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
andrey1988
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ботевград

МнениеПуснато на: Пет Дек 08, 2006 19:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Bojilov написа:
Много ми прилича на оная история с Тодор Колев във "Господин за един ден" дето му пробутаха машина за рязане на дрипи и режеше дрипите с цел да забогатее.

Полуавтоматична парцалорезачка Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Пет Дек 08, 2006 20:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Да ама чрез тая машинка Тодор Колев се издигна и ходи посланник в Канада Wink Тъй че парцали парцали ама айде в Канада Laughing
Абе вие ми дайте няколко Хемуса пък аз си знам колко злато има в тях Ще ми .стигне да си живея няколко години охолно Twisted Evil пък вие лапайте пара Razz
Колев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Пет Дек 08, 2006 20:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Айде стига със това злато. Петното на паркета в кухнята от сярната киселина още стой. И колкото и злато да отделихме баща ми накрая се объркал и взел че го изсипал в канала. Sad Sad Sad Мога да си събирам такива техники единствено за някой чарк вътре, както стана преди година. Един приятел ми извади една "Романтика" радиола ли какво там беше от 73-та година . И една лампа ни трябваше ама иди да търсиш лампа по магазините. И аз просто слезнах до мазето и му извадих една кутия със лампи. Ама тва не е важно. Та идеята ми беше че от такива работи не се забогатява кой знае колко. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy. Играчката е много а накрая резултатът не е много удовлетворителен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 08, 2006 20:48    Заглавие: Отговорете с цитат

коцев написа:
Да ама чрез тая машинка Тодор Колев се издигна и ходи посланник в Канада Wink Тъй че парцали парцали ама айде в Канада Laughing
Абе вие ми дайте няколко Хемуса пък аз си знам колко злато има в тях Ще ми .стигне да си живея няколко години охолно Twisted Evil пък вие лапайте пара Razz

SFT251 ли бяха транзисторите за "ХЕМУС" дето говориш за тях-един на един квадратен радиатор отпреде захванат.
Навремето като лапета,изгорелите ги отваряхме на менгеме,да им извадим силиконовата паста отвътре и да я ползваме за топлопроводяща смазка.То на днешната младеж може да им се види странно-сега силиконова смазка има и се продава на всеки ъгъл,ама тогава беше кът.
Трябва да имам на таваня доста такива транзистори-аз нали съм гламав-злато не искам-предлагам трампа транзистори за "люта ловешка ракийца" Question Wink

Последната промяна е направена от Bojilov на Пет Дек 08, 2006 20:56; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 08, 2006 20:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Навит съм.Литър ракия давам за един такъв транзистор Very Happy
teoteodor
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Нед Дек 10, 2006 13:15    Заглавие: Отговорете с цитат

ако има сто транзистора сто литра ли ще му дадеш
Върнете се в началото
ivan dimitrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Нед Дек 10, 2006 15:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Лелеее!Поне 50 кила ракия съм изхвърлил преди около месец!И то точно сега когато ще слагат акциз!П214 котират ли се или само тия със силиконова паста. Smile
Върнете се в началото
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Дек 10, 2006 18:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Баш 100 кила ракия няма да му дам защото ще се спазарим за по голямо количество транзистори по малко ракия .Примерно за сто транзистора 98 литра ракия може. Wink
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Дек 10, 2006 18:30    Заглавие: Отговорете с цитат

коцев написа:
Баш 100 кила ракия няма да му дам защото ще се спазарим за по голямо количество транзистори по малко ракия .Примерно за сто транзистора 98 литра ракия може. Wink

Не го слушай Коцев-пак гледа да те кърметне-даже 100 към 100 е малко неизгодно ама айде.Коцев и да ти даде ракия-догодина гроздето пак ще узрее,пак ще стане нова ракия.
Ама я иди посей транзистори де-закопай ги в земята и иди догодина да видиш дали са поникнали нови Idea Laughing
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Страница 12 от 12

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети