| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
гоги Гост
|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 13:01 Заглавие: принтерски сензор |
|
|
здраво-на 590 брадър мфц у-во имам проблим щот свърши черния цвет рекох че за това не виждат а да сложа нов нямам та да питам ка познаа че няма в касетата -на вакумен принцип или друг че не мога да го инсталирам 2-посочен режим е порта-опитах скенер-на мф.у-во -скенер принтер факс с лпт порт не го намира компа ми и таим аут пак-има ли накви диагностики за лпт порт-софтчета?
Модерирано от RC
Нима очакваш да получиш сериозен отговор на така зададен въпрос?
Не е лошо да имаш поне елементарно уважение към другите участници в този форум от които евентуално очакваш съвет. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 14:55 Заглавие: |
|
|
| Хахаха незнам ама аз нищо не рабрах. Това май е нещо като подигравка към колегите. |
|
|
 |
гоги Гост
|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 20:26 Заглавие: |
|
|
| Колев написа: | | Хахаха незнам ама аз нищо не рабрах. Това май е нещо като подигравка към колегите. | --МНООООООООООГО СМЕШНО--тогава по просто да питам--мфц-то няма мастило и понеже има емулиран ком порт през лпт-то за сетъп от п.к.-590 модел брадър-инсталиран правилно но не го намира компа нито като скенер или принтер или факс-пише да сменя касетите-200лв.! са -и предполага машинна грешка е въэможна че не го открива и липсата на мастило е такава грешка я тълкува че не го намра през лпт-то та как да го излъжем че има мастило за да не дава таз грешка??? |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 20:35 Заглавие: |
|
|
Гоги!Штъ назначъ при мене да ми стресираш клиентелата!!!Нема'а ми съ праат на умни!Койт' ни слуша при Гоги на разгувор.
Сега да преведем написаното..
мфц - мулти-функционално устройство
лпт - принтерски порт
ком порт - RS232
мфц'то е Brother 590
мастилата са му 200 лева
познава, че са празни като се раздуе мехура до край. Той е за да се поддържа константно налягане през целия цикъл на работа на главата. Ако не се пълни като хората главата протича.
машинна грешка - ми сгрешила машината, че няма мастило, а то наистини си няма. Ебати тъпата машина!
Това за емулиран ком през лпт и аз не го схванах... щот съм тъп!
порт софтчета - софтуер за проверка на изправността на лпт
здраво - мараба, хай!, гепи тупалката и други
ДЖИЛЕЗЕН СИ БРАТО, ДЖИЛЕЗЕН!!! _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
angele Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 16, 2006 22:53 Заглавие: |
|
|
Мастилата струват стотина лева комплекта /4 на брой/
Сега сериозно-машината проверява за наличието на мастило във всеки пълнител на оптически принцип,за да я излъжете просто залепете черно тиксо отзад на стеснението в долната част на пълнителя и по този начин може да я ползвате като скенер например.
Но след известно време ще получите MACHINE ERROR 41 поради скапването на главата поради засъхване и цялата MFC отива на боклука,защото главата е 100 лв без ДДС
Успех! _________________ Az sam |
|
|
 |
гоги Гост
|
Пуснато на: Чет Дек 21, 2006 10:47 Заглавие: мерси на отговорите!! |
|
|
| angele написа: | Мастилата струват стотина лева комплекта /4 на брой/
Сега сериозно-машината проверява за наличието на мастило във всеки пълнител на оптически принцип,за да я излъжете просто залепете черно тиксо отзад на стеснението в долната част на пълнителя и по този начин може да я ползвате като скенер например.
Но след известно време ще получите MACHINE ERROR 41 поради скапването на главата поради засъхване и цялата MFC отива на боклука,защото главата е 100 лв без ДДС
Успех! | --а не може ли без да махна патроните за да се запазят главите само да лепна тиксото щот ми изписва само да сменя мастилото ане машинна грешка?? за таз грешка в трабъла пише като опитам да го намера от пкомпа си.....и как да проверя кабела дали отговара на 2просочен режим къвто се изисква-1схема на пиновете за режима да го звънна ако ти се намира?........ |
|
|
 |
гоги Гост
|
Пуснато на: Чет Дек 21, 2006 11:01 Заглавие: |
|
|
| Vaklin написа: | Гоги!Штъ назначъ при мене да ми стресираш клиентелата!!!Нема'а ми съ праат на умни!Койт' ни слуша при Гоги на разгувор.
Сега да преведем написаното..
мфц - мулти-функционално устройство
лпт - принтерски порт
ком порт - RS232
мфц'то е Brother 590
мастилата са му 200 лева
познава, че са празни като се раздуе мехура до край. Той е за да се поддържа константно налягане през целия цикъл на работа на главата. Ако не се пълни като хората главата протича.
машинна грешка - ми сгрешила машината, че няма мастило, а то наистини си няма. Ебати тъпата машина!
Това за емулиран ком през лпт и аз не го схванах... щот съм тъп!
порт софтчета - софтуер за проверка на изправността на лпт
здраво - мараба, хай!, гепи тупалката и други
ДЖИЛЕЗЕН СИ БРАТО, ДЖИЛЕЗЕН!!! | --мерси за превода!-от ковачевци съм .-сигурно познаваш тоя-оня от там кажи къде точно си в козлодуи да намина неко ден?? |
|
|
 |
angele Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 31, 2006 19:56 Заглавие: |
|
|
Без да се обиждаш,ГОГИ ,ама не стига,че си неграмотен и арогантен-не слушаш какво ти се приказва...Докато не излъжеш машината,че всичко е наред-няма да я свържеш с компютъра.Кабела си е нормален принтерски.. _________________ Az sam |
|
|
 |
|