Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

принтерски сензор

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
гоги
Гост

МнениеПуснато на: Нед Дек 10, 2006 13:01    Заглавие: принтерски сензор Отговорете с цитат

здраво-на 590 брадър мфц у-во имам проблим щот свърши черния цвет рекох че за това не виждат а да сложа нов нямам та да питам ка познаа че няма в касетата -на вакумен принцип или друг че не мога да го инсталирам 2-посочен режим е порта-опитах скенер-на мф.у-во -скенер принтер факс с лпт порт не го намира компа ми и таим аут пак-има ли накви диагностики за лпт порт-софтчета?

Модерирано от RC
Нима очакваш да получиш сериозен отговор на така зададен въпрос?
Не е лошо да имаш поне елементарно уважение към другите участници в този форум от които евентуално очакваш съвет.
Върнете се в началото
Колев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Нед Дек 10, 2006 14:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Хахаха незнам ама аз нищо не рабрах. Това май е нещо като подигравка към колегите.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
гоги
Гост

МнениеПуснато на: Сря Дек 13, 2006 20:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Колев написа:
Хахаха незнам ама аз нищо не рабрах. Това май е нещо като подигравка към колегите.
--МНООООООООООГО СМЕШНО--тогава по просто да питам--мфц-то няма мастило и понеже има емулиран ком порт през лпт-то за сетъп от п.к.-590 модел брадър-инсталиран правилно но не го намира компа нито като скенер или принтер или факс-пише да сменя касетите-200лв.! са -и предполага машинна грешка е въэможна че не го открива и липсата на мастило е такава грешка я тълкува че не го намра през лпт-то та как да го излъжем че има мастило за да не дава таз грешка???
Върнете се в началото
Vaklin
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 13, 2006 20:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Гоги!Штъ назначъ при мене да ми стресираш клиентелата!!!Нема'а ми съ праат на умни!Койт' ни слуша при Гоги на разгувор.

Сега да преведем написаното..
мфц - мулти-функционално устройство
лпт - принтерски порт
ком порт - RS232
мфц'то е Brother 590
мастилата са му 200 лева
познава, че са празни като се раздуе мехура до край. Той е за да се поддържа константно налягане през целия цикъл на работа на главата. Ако не се пълни като хората главата протича.
машинна грешка - ми сгрешила машината, че няма мастило, а то наистини си няма. Ебати тъпата машина!
Това за емулиран ком през лпт и аз не го схванах... щот съм тъп!
порт софтчета - софтуер за проверка на изправността на лпт
здраво - мараба, хай!, гепи тупалката и други

ДЖИЛЕЗЕН СИ БРАТО, ДЖИЛЕЗЕН!!!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
angele
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Burgas

МнениеПуснато на: Съб Дек 16, 2006 22:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Мастилата струват стотина лева комплекта /4 на брой/
Сега сериозно-машината проверява за наличието на мастило във всеки пълнител на оптически принцип,за да я излъжете просто залепете черно тиксо отзад на стеснението в долната част на пълнителя и по този начин може да я ползвате като скенер например.
Но след известно време ще получите MACHINE ERROR 41 поради скапването на главата поради засъхване и цялата MFC отива на боклука,защото главата е 100 лв без ДДС
Успех!
гоги
Гост

МнениеПуснато на: Чет Дек 21, 2006 10:47    Заглавие: мерси на отговорите!! Отговорете с цитат

angele написа:
Мастилата струват стотина лева комплекта /4 на брой/
Сега сериозно-машината проверява за наличието на мастило във всеки пълнител на оптически принцип,за да я излъжете просто залепете черно тиксо отзад на стеснението в долната част на пълнителя и по този начин може да я ползвате като скенер например.
Но след известно време ще получите MACHINE ERROR 41 поради скапването на главата поради засъхване и цялата MFC отива на боклука,защото главата е 100 лв без ДДС
Успех!
--а не може ли без да махна патроните за да се запазят главите само да лепна тиксото щот ми изписва само да сменя мастилото ане машинна грешка?? за таз грешка в трабъла пише като опитам да го намера от пкомпа си.....и как да проверя кабела дали отговара на 2просочен режим къвто се изисква-1схема на пиновете за режима да го звънна ако ти се намира?........
Върнете се в началото
гоги
Гост

МнениеПуснато на: Чет Дек 21, 2006 11:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Vaklin написа:
Гоги!Штъ назначъ при мене да ми стресираш клиентелата!!!Нема'а ми съ праат на умни!Койт' ни слуша при Гоги на разгувор.

Сега да преведем написаното..
мфц - мулти-функционално устройство
лпт - принтерски порт
ком порт - RS232
мфц'то е Brother 590
мастилата са му 200 лева
познава, че са празни като се раздуе мехура до край. Той е за да се поддържа константно налягане през целия цикъл на работа на главата. Ако не се пълни като хората главата протича.
машинна грешка - ми сгрешила машината, че няма мастило, а то наистини си няма. Ебати тъпата машина!
Това за емулиран ком през лпт и аз не го схванах... щот съм тъп!
порт софтчета - софтуер за проверка на изправността на лпт
здраво - мараба, хай!, гепи тупалката и други

ДЖИЛЕЗЕН СИ БРАТО, ДЖИЛЕЗЕН!!!
--мерси за превода!-от ковачевци съм .-сигурно познаваш тоя-оня от там кажи къде точно си в козлодуи да намина неко ден??
Върнете се в началото
angele
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Burgas

МнениеПуснато на: Нед Дек 31, 2006 19:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Без да се обиждаш,ГОГИ ,ама не стига,че си неграмотен и арогантен-не слушаш какво ти се приказва...Докато не излъжеш машината,че всичко е наред-няма да я свържеш с компютъра.Кабела си е нормален принтерски..
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети