| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 13, 2007 17:44 Заглавие: LG DVX-162 проблеми при AVI |
|
|
Понеже не съм много вещ в DVD искам ако може да ми дадете една лека консултация.Мои роднини подариха на дъщеря ми LG модел DVX 162.Фабрични DVD чете без проблеми.Записвани DVD на компютър също чете но понякога ги накъсва като на стоп кадър.Същото е положението и с различни други във формат AVI.На някои е по-силно изразено на някои по-слабо.На тези които накъсва повече дори става на квадратчета и звука също се прецаква.Понякога не може да се доизгледа филма. Посъветвайте ме дали е софтуерно или хардуерно и най-вече дали да досаждам на колегите от гаранционния сервиз или да опитам да го сменя в магазина макар че може би няма да искат.Закупено е от Техномаркет преди нова година и е с 24 месеца гаранция.Благодаря ви предварително за съветите и отделеното време.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Съб Яну 13, 2007 18:59 Заглавие: |
|
|
| Имах същия проблем с "квадратчетата" и накъсан звук.Опитай като начало с опцията RESET от менюто.Ако я няма,просто го изключи от щепсела и пробвай отново. |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 13, 2007 20:04 Заглавие: |
|
|
Не знам колко е правилно да спомена какви дискове да ползвате когато записвате на компа/В смисъл да не се счита за реклама/. Имам лични впечатления. Има и правила при записването. По нататъшни коментари, на лични. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
claudius Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 13, 2007 20:33 Заглавие: |
|
|
Аз бих подосаждал на тези от сервиза - гаранцията си е гаранция и като потребител трябва да си търся правата.
Ако обаче нямам гаранция бих преинсталирал фърмуера на плейъра с този от полския сайт - ако смяташ да процедираш по този начин и сам - обади се да ти го пратя на пощата. |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 14, 2007 10:20 Заглавие: |
|
|
Споменах че е гаранционно и нямам намерение да го човъркам още повече че писах че не съм навътре специално в DVD пък и не е колегиално Взех няколко оргинални диска от видеотеката и се оказа че макар и за 1 секунда макар и рядко се опитва да засича и на някой от тях Май ще трябва да се погледне в сервиза Колкото до записаните пробвах на няколко вида подложки е не са от скъпите но.....съм ги записвал както трябва на възможно най-ниската скорост .  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 14, 2007 10:54 Заглавие: |
|
|
| claudius написа: | Аз бих подосаждал на тези от сервиза - гаранцията си е гаранция и като потребител трябва да си търся правата.
Ако обаче нямам гаранция бих преинсталирал фърмуера на плейъра с този от полския сайт - ако смяташ да процедираш по този начин и сам - обади се да ти го пратя на пощата. | Неможеш да слагаш всякакви дискове и да си търсиш гаранцията,или така е по-лесно ,вината да е в другия |
|
|
 |
|