Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Хипербанд тунер за Sony!
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 16, 2007 23:04    Заглавие: Отговорете с цитат

man. написа:
Незнам на каква мисъл те навежда въпроса ми sacho, но наистина ми трябва разположението на изводите на тунера GDC защото мисля с такъв да заменя оригиналния.

Бих се радвал ако някой ми каже как са изводите му!

Предварително благодаря на всички!
Извинявай но ти толкоз си работил в ТВ Сервиз колкото аз съм бил министър май Laughing Laughing Laughing Вземи порови малко из гугъла и ще намериш всичко за тунерите щом си мераклия сам да си го сменяваш. Наготово не е сладко Wink
Едно жокерче - на самия тунер има щамповка на капака кой извод какъв е!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mig
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 16, 2007 23:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за отговорите!

pamporov работил съм в ТВ сервиз за около година, но това беше преди близо 10 години и съм позабравил доста от малкото неща които съм знаел. Въпреки това не виждам защо трябва толкова остро да реагираш. Мисля че не е колегиално.

Ще се поровя още, дано открия още информация! А иначе с радост бих приел още съвети по темата!
Върнете се в началото
velo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: dimitrovgrad

МнениеПуснато на: Вто Яну 16, 2007 23:15    Заглавие: Отговорете с цитат

pamporov написа:
man. написа:
Незнам на каква мисъл те навежда въпроса ми sacho, но наистина ми трябва разположението на изводите на тунера GDC защото мисля с такъв да заменя оригиналния.

Бих се радвал ако някой ми каже как са изводите му!

Предварително благодаря на всички!
Извинявай но ти толкоз си работил в ТВ Сервиз колкото аз съм бил министър май Laughing Laughing Laughing Вземи порови малко из гугъла и ще намериш всичко за тунерите щом си мераклия сам да си го сменяваш. Наготово не е сладко Wink
Колеги моля Ви не се впрягаите на госта.Ако дори един тунер бе сменял в живота си Very Happy щеше да му е е ясно че купуваики GDC илиTDQ изводите ги има на самия тунер.А замяната на аналогов тунер с какъвто и да е друг аналогов тунер ще я направи и кражочник в трети клас.Така че разглеждаите сериозните зпитвания Very Happy Има истински колеги които имат истинска нужда от помощ.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mig
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 16, 2007 23:20    Заглавие: Отговорете с цитат

velo, кому е нужна тази злоба не мога да разбера. Нима ти нищо не забравяш и знаеш всичко по всякакви теми?!?

Дано никога не получаваш такива отговори на твойте въпроси.

Регистрирах се вече и тъй като потребителското име man е заето се регистрирах [b]mig.
Извинявам се за неудобството.

Последната промяна е направена от mig на Вто Яну 16, 2007 23:26; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 16, 2007 23:25    Заглавие: Отговорете с цитат

mig написа:
...... защо трябва толкова остро да реагираш.........

Хе-хе, ти на това ако викаш остра реакция....... Laughing Laughing Laughing Искам да провокирам творческото начало в тебе, това е важното мисля.
Върнете се в началото
velo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: dimitrovgrad

МнениеПуснато на: Вто Яну 16, 2007 23:28    Заглавие: Отговорете с цитат

mig написа:
velo, кому е нужна тази злоба не мога да разбера. Нима ти нищо не забравяш и знаеш всичко по всякакви теми?!?

Дано никога не получаваш такива отговори на твойте въпроси.
Няма никаква злоба,НАПРОТИВ.Разговаря се за нещо за което няма смисъл.Просто казвам че трябва да се купи един GDC тунер.На самия тунер изводите са надписани.И по надписите на тунера към платката на телевизора има да се запоят 10 кабелчета.ЗА КАКВА ЗЛОБА СТАВА ВЪПРОС????????Една елементарна манипулация се првръща в ............
наи сложната тема.ЗА злоба и дума да няма.Бих искал да помогна на всеки Very Happy Извинявам се ако съм прозвучал злобно Embarassed
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети