| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 23:04 Заглавие: |
|
|
| man. написа: | Незнам на каква мисъл те навежда въпроса ми sacho, но наистина ми трябва разположението на изводите на тунера GDC защото мисля с такъв да заменя оригиналния.
Бих се радвал ако някой ми каже как са изводите му!
Предварително благодаря на всички! | Извинявай но ти толкоз си работил в ТВ Сервиз колкото аз съм бил министър май Вземи порови малко из гугъла и ще намериш всичко за тунерите щом си мераклия сам да си го сменяваш. Наготово не е сладко
Едно жокерче - на самия тунер има щамповка на капака кой извод какъв е! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mig Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 23:15 Заглавие: |
|
|
Благодаря за отговорите!
pamporov работил съм в ТВ сервиз за около година, но това беше преди близо 10 години и съм позабравил доста от малкото неща които съм знаел. Въпреки това не виждам защо трябва толкова остро да реагираш. Мисля че не е колегиално.
Ще се поровя още, дано открия още информация! А иначе с радост бих приел още съвети по темата! |
|
|
 |
velo Опитен потребител

Регистриран на: 08 Апр 2006 Мнения: 794 Местожителство: dimitrovgrad
|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 23:15 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | | man. написа: | Незнам на каква мисъл те навежда въпроса ми sacho, но наистина ми трябва разположението на изводите на тунера GDC защото мисля с такъв да заменя оригиналния.
Бих се радвал ако някой ми каже как са изводите му!
Предварително благодаря на всички! | Извинявай но ти толкоз си работил в ТВ Сервиз колкото аз съм бил министър май Вземи порови малко из гугъла и ще намериш всичко за тунерите щом си мераклия сам да си го сменяваш. Наготово не е сладко  | Колеги моля Ви не се впрягаите на госта.Ако дори един тунер бе сменял в живота си щеше да му е е ясно че купуваики GDC илиTDQ изводите ги има на самия тунер.А замяната на аналогов тунер с какъвто и да е друг аналогов тунер ще я направи и кражочник в трети клас.Така че разглеждаите сериозните зпитвания Има истински колеги които имат истинска нужда от помощ. |
|
|
 |
mig Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 23:20 Заглавие: |
|
|
velo, кому е нужна тази злоба не мога да разбера. Нима ти нищо не забравяш и знаеш всичко по всякакви теми?!?
Дано никога не получаваш такива отговори на твойте въпроси.
Регистрирах се вече и тъй като потребителското име man е заето се регистрирах [b]mig.
Извинявам се за неудобството.
Последната промяна е направена от mig на Вто Яну 16, 2007 23:26; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 23:25 Заглавие: |
|
|
| mig написа: | | ...... защо трябва толкова остро да реагираш......... |
Хе-хе, ти на това ако викаш остра реакция....... Искам да провокирам творческото начало в тебе, това е важното мисля. |
|
|
 |
velo Опитен потребител

Регистриран на: 08 Апр 2006 Мнения: 794 Местожителство: dimitrovgrad
|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 23:28 Заглавие: |
|
|
| mig написа: | velo, кому е нужна тази злоба не мога да разбера. Нима ти нищо не забравяш и знаеш всичко по всякакви теми?!?
Дано никога не получаваш такива отговори на твойте въпроси. | Няма никаква злоба,НАПРОТИВ.Разговаря се за нещо за което няма смисъл.Просто казвам че трябва да се купи един GDC тунер.На самия тунер изводите са надписани.И по надписите на тунера към платката на телевизора има да се запоят 10 кабелчета.ЗА КАКВА ЗЛОБА СТАВА ВЪПРОС????????Една елементарна манипулация се првръща в ............
наи сложната тема.ЗА злоба и дума да няма.Бих искал да помогна на всеки Извинявам се ако съм прозвучал злобно  |
|
|
 |
|