| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 17:26 Заглавие: panasonic AK330 |
|
|
Имам тази уредба от година.Въпросът ми е относно часовника .Значи ,нагласям го и веднага изчезва .Когато я изгася се показва за 2сек.,после се чува щракване на реле и дисплея изгася целия .Как мога да направя така че в стендбай да показва поне часовника.На всички които съм виждал е така ,пък на мойта изгася всичко.За какво ми е часовник като не виждам колко е часа Ако някой има идеи моля да ги сподели. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 20:35 Заглавие: |
|
|
Хайде давайте всякакви предположения .Сигурно е някаква настройка от дистанционното ,само че ръководството е написано така че нищо да не разбереш.  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 20:59 Заглавие: |
|
|
| borko 30 написа: | ,само че ръководството е написано така че нищо да не разбереш.  |
При положение, че имаш ръководство и не можеш да се справиш, ние какво - боб ли да хвърляме  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 22:24 Заглавие: |
|
|
| В книжката пише само как се наглася часовника ,а допълнителни подробности за които писах няма. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 07, 2007 22:11 Заглавие: |
|
|
Добре де на вашите уредби как правите че в стендбай да показва часа  |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 07, 2007 22:16 Заглавие: |
|
|
| borko 30 написа: | Добре де на вашите уредби как правите че в стендбай да показва часа  | Нищо неим правим да показват часа купили сме си часовници за тази цел Уредбите ги ползваме по предназначение да слушаме музика ако остане време  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 07, 2007 22:48 Заглавие: |
|
|
| Виж сега Фишев аз също съм голям фен на тв-техниката.Ремонтирам телевизори,не претендирам че съм страшен майстор ама то човек се учи докато е жив.Нямам сервиз заради многото разходи и не ми е това основното занимание но от както се помня съм искал да стана добър тв техник защото страшно ме влече-имам основа ,лесно помня схеми и тн.Исках да се отнесете сериозно към темата защото мисля че уредбата има някакъв проблем или аз нещо не мога да настроя защото още е в гаранция ,ама я взех от Варна иза това да ходя да питам не отърва.Искам да питам и защо много рядко посещавате NBS-set |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 07, 2007 23:02 Заглавие: |
|
|
| borko 30 написа: | | Искам да питам и защо много рядко посещавате NBS-set | Били мо обаснил какво е това и защо трябва да го посещвам редовно Сега за уредбата ако е в гаранция и прецениш че има проблем отиваш на сервиз няма значение откъде е купена гаранцията на панасоник(малката гланцирана карта) покрива цялата територията на БГ, Сърбия и Македония Само трябва да имаш валидна карта и документ за покупка |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 07, 2007 23:52 Заглавие: |
|
|
| Ами това е националния браншови съюз на техниците където ти си регистриран преди мен ,ако не бъркам профила ти с друг .А пък за уредбата мисля че няма гаранционен в Добрич |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 08, 2007 0:06 Заглавие: |
|
|
| borko 30 написа: | | Ами това е националния браншови съюз на техниците където ти си регистриран преди мен ,ако не бъркам профила ти с друг .А пък за уредбата мисля че няма гаранционен в Добрич | Как да нямате адреса е подлез" гара юг"тел 605715 Глобал сервиз А по отношение на нбс-сет макар че сме в говорилнята не мога да коментирам дори и тук отношението ми към тази организация(в друг форум сме ) ако нещо те интересува има и други начини за комуникация лични съобщения, скаип,кю и тн |
|
|
 |
|