Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

panasonic AK330
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
borko 30
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Вто Фев 06, 2007 17:26    Заглавие: panasonic AK330 Отговорете с цитат

Имам тази уредба от година.Въпросът ми е относно часовника .Значи ,нагласям го и веднага изчезва .Когато я изгася се показва за 2сек.,после се чува щракване на реле и дисплея изгася целия .Как мога да направя така че в стендбай да показва поне часовника.На всички които съм виждал е така ,пък на мойта изгася всичко.За какво ми е часовник като не виждам колко е часа Sad Ако някой има идеи моля да ги сподели.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
borko 30
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Фев 06, 2007 20:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Хайде давайте всякакви предположения .Сигурно е някаква настройка от дистанционното ,само че ръководството е написано така че нищо да не разбереш. Confused
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Фев 06, 2007 20:59    Заглавие: Отговорете с цитат

borko 30 написа:
,само че ръководството е написано така че нищо да не разбереш. Confused

При положение, че имаш ръководство и не можеш да се справиш, ние какво - боб ли да хвърляме Confused
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
borko 30
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Фев 06, 2007 22:24    Заглавие: Отговорете с цитат

В книжката пише само как се наглася часовника ,а допълнителни подробности за които писах няма.
Върнете се в началото
borko 30
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 07, 2007 22:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре де на вашите уредби как правите че в стендбай да показва часа Shocked
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Сря Фев 07, 2007 22:16    Заглавие: Отговорете с цитат

borko 30 написа:
Добре де на вашите уредби как правите че в стендбай да показва часа Shocked
Нищо неим правим да показват часа купили сме си часовници за тази цел Уредбите ги ползваме по предназначение да слушаме музика ако остане време Twisted Evil
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
borko 30
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 07, 2007 22:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж сега Фишев аз също съм голям фен на тв-техниката.Ремонтирам телевизори,не претендирам че съм страшен майстор ама то човек се учи докато е жив.Нямам сервиз заради многото разходи и не ми е това основното занимание но от както се помня съм искал да стана добър тв техник защото страшно ме влече-имам основа ,лесно помня схеми и тн.Исках да се отнесете сериозно към темата защото мисля че уредбата има някакъв проблем или аз нещо не мога да настроя защото още е в гаранция ,ама я взех от Варна иза това да ходя да питам не отърва.Искам да питам и защо много рядко посещавате NBS-set
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 07, 2007 23:02    Заглавие: Отговорете с цитат

borko 30 написа:
Искам да питам и защо много рядко посещавате NBS-set
Били мо обаснил какво е това и защо трябва да го посещвам редовно Сега за уредбата ако е в гаранция и прецениш че има проблем отиваш на сервиз няма значение откъде е купена гаранцията на панасоник(малката гланцирана карта) покрива цялата територията на БГ, Сърбия и Македония Само трябва да имаш валидна карта и документ за покупка
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
borko 30
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 07, 2007 23:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами това е националния браншови съюз на техниците където ти си регистриран преди мен ,ако не бъркам профила ти с друг .А пък за уредбата мисля че няма гаранционен в Добрич
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Фев 08, 2007 0:06    Заглавие: Отговорете с цитат

borko 30 написа:
Ами това е националния браншови съюз на техниците където ти си регистриран преди мен ,ако не бъркам профила ти с друг .А пък за уредбата мисля че няма гаранционен в Добрич
Как да нямате адреса е подлез" гара юг"тел 605715 Глобал сервиз А по отношение на нбс-сет макар че сме в говорилнята не мога да коментирам дори и тук отношението ми към тази организация(в друг форум сме ) ако нещо те интересува има и други начини за комуникация лични съобщения, скаип,кю и тн
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети