| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
iliev78 Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 16, 2007 16:05 Заглавие: Видео проблем със Skype |
|
|
Проблема ми е че, при стартиране на видео през skype програмата дава грешка и при натискане на бутона don't send програмата изключва.
PC то ми е IBM Pentium II 400MHz, 320MB SD RAM, 128MB VC
Опитвал съм със различни версий на skype, слагал съм различни камери, монтирал съм и PCI>USB 2.0 платка и не става и не става.
Иначе камерата си работи през нейната си програма и при тестване на видео през skype също изкарва видео.
Някои ако се е сблъсквал с такъв проблем нека да помогне.
Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 16, 2007 18:42 Заглавие: |
|
|
Компютъра ти е с минималните изисквания и вероятно няма да работи с камера. Не си написал ОС.
Ако си с IE7 премахни добавката за него, която Skype инсталирва без да пита. Бъгава е. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 16, 2007 18:46 Заглавие: |
|
|
Слаба ти е машинката според мене,а addona към IE съм го слагал и на IE6 и на IE7 бъгове не съм видял _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
veskobx Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 16, 2007 19:02 Заглавие: |
|
|
| Едната ми машинка е PII 350, 192MB, 32MB видео, и всичко си върви нормално. Този проблем го имах с една камера PhotoClip и така и не се оправи. Сега с Делукс си бачка перфектно. |
|
|
 |
Private Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 16, 2007 21:41 Заглавие: |
|
|
> Skype Forums _________________ -= All our life, we are beta testers =- |
|
|
 |
iliev78 Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 17, 2007 10:46 Заглавие: |
|
|
ОС ми е XP Pro service pack 2
Пробвал съм и с други камери има си го същият проблем.
Камерата е Delux PK-355 |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
batstoyan Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 20:02 Заглавие: |
|
|
Спомням си подобен проблем ,но със софт за наблюдателни камери софта просто си гърмеше и това е ! Машинката беше пак слабичка.Проблема сe оправи, когато се подмени ОС с XPsp1. Предполагам , че и с чисто XP ще стане. Логиката е по-слаба машинка, по-лека (по-изчистена) операционна система.Пък и по старите дъна се разбират по-добре с по-старите ОС. _________________ Zdrave i Uspexi !
Последната промяна е направена от batstoyan на Пет Мар 30, 2007 17:18; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 20:10 Заглавие: |
|
|
| batstoyan написа: | | Машинката беше пак слабичка.Проблема сe оправи, когато се подмени ОС с XPsp1. Предполагам , че и с чисто XP ще стане. Логиката е по-слаба машинка, по-лека (по-изчистена) операционна систима. |
Това винаги е било така-най-слаби машинки (над 350МХц процесор поне де)най-добре се държат със XPSP2 в сравнение със 98,2000,МЕ.Стига да могат въобще да захапят на него и да имат поне достатъчна РАМ работят най-стабилно с XP.
Просто самата ОС е по-стабилна в сръвнение с предшествениците си и по-прочистена от бъгове.
Чистото XP и SP1 не знам защо ама са ми неприятни и не ги препоръчвам на никого-най-вече заради lsass-уязвимостта.Има и официални пачове за покриване на тази дупка,ама пак не е доизпипана работата.
IE7 съм го слагал тук таме-много бъгава работа и досега си карам на всички компютри със шестицата,но поне тоя бъг със аддона към скайп не го бях забелязал.Но очевидно съществува. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|