Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Видео проблем със Skype

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
iliev78
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Видин

МнениеПуснато на: Пет Фев 16, 2007 16:05    Заглавие: Видео проблем със Skype Отговорете с цитат

Проблема ми е че, при стартиране на видео през skype програмата дава грешка и при натискане на бутона don't send програмата изключва.
PC то ми е IBM Pentium II 400MHz, 320MB SD RAM, 128MB VC
Опитвал съм със различни версий на skype, слагал съм различни камери, монтирал съм и PCI>USB 2.0 платка и не става и не става.
Иначе камерата си работи през нейната си програма и при тестване на видео през skype също изкарва видео.
Някои ако се е сблъсквал с такъв проблем нека да помогне.
Благодаря предварително!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пет Фев 16, 2007 18:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Компютъра ти е с минималните изисквания и вероятно няма да работи с камера. Не си написал ОС.
Ако си с IE7 премахни добавката за него, която Skype инсталирва без да пита. Бъгава е.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Фев 16, 2007 18:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Слаба ти е машинката според мене,а addona към IE съм го слагал и на IE6 и на IE7 бъгове не съм видял
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
veskobx
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Usa

МнениеПуснато на: Пет Фев 16, 2007 19:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Едната ми машинка е PII 350, 192MB, 32MB видео, и всичко си върви нормално. Този проблем го имах с една камера PhotoClip и така и не се оправи. Сега с Делукс си бачка перфектно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла AIM Адрес
Private
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Фев 16, 2007 21:41    Заглавие: Отговорете с цитат

> Skype Forums
iliev78
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Видин

МнениеПуснато на: Съб Фев 17, 2007 10:46    Заглавие: Отговорете с цитат

ОС ми е XP Pro service pack 2
Пробвал съм и с други камери има си го същият проблем.
Камерата е Delux PK-355
Върнете се в началото
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Съб Фев 17, 2007 13:06    Заглавие: Отговорете с цитат

@ Божилов - http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=3415&st=666
Проблем си е и от Skype го знаят.

@iliev78 - питай в темата и ще имаш отговор. Но машината ти определено е слаба.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
batstoyan
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Чет Мар 29, 2007 20:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Спомням си подобен проблем ,но със софт за наблюдателни камери софта просто си гърмеше и това е ! Машинката беше пак слабичка.Проблема сe оправи, когато се подмени ОС с XPsp1. Предполагам , че и с чисто XP ще стане. Логиката е по-слаба машинка, по-лека (по-изчистена) операционна система.Пък и по старите дъна се разбират по-добре с по-старите ОС.

Последната промяна е направена от batstoyan на Пет Мар 30, 2007 17:18; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Мар 29, 2007 20:10    Заглавие: Отговорете с цитат

batstoyan написа:
Машинката беше пак слабичка.Проблема сe оправи, когато се подмени ОС с XPsp1. Предполагам , че и с чисто XP ще стане. Логиката е по-слаба машинка, по-лека (по-изчистена) операционна систима.

Това винаги е било така-най-слаби машинки (над 350МХц процесор поне де)най-добре се държат със XPSP2 в сравнение със 98,2000,МЕ.Стига да могат въобще да захапят на него и да имат поне достатъчна РАМ работят най-стабилно с XP.
Просто самата ОС е по-стабилна в сръвнение с предшествениците си и по-прочистена от бъгове.
Чистото XP и SP1 не знам защо ама са ми неприятни и не ги препоръчвам на никого-най-вече заради lsass-уязвимостта.Има и официални пачове за покриване на тази дупка,ама пак не е доизпипана работата.
IE7 съм го слагал тук таме-много бъгава работа и досега си карам на всички компютри със шестицата,но поне тоя бъг със аддона към скайп не го бях забелязал.Но очевидно съществува.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети