| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 28, 2007 22:10 Заглавие: |
|
|
Даже някой телевизори не са само втора употреба ами петнайста употреба .Днеска продадох един Юност 402 за 35лв и питат за още.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
veskobx Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 28, 2007 22:15 Заглавие: |
|
|
| VALDEMAR написа: | И аз като Сашо гледам 32"LCD Samsung , 14"Samsung за децата но голямата ми грешка е Toshiba 2104 в спалнята!!!
Не правете това у дома!!!Защото докато правите любов с някоя жена или с жена си евентуално рискувате някой да ви простреля задника от екрана или жената да каже "Я чакай чакй да видим какво ще стане сега..." Вервайте ми жестоко е!!  |
На мен 32" ми е диагонала на хола, а иначе щайгите са SHARP 29" и Куеле 21",но по-важни са ми ЕИЗО 17" и Ацер 15"ЛЦД, пред които съм и в момента. |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 28, 2007 22:17 Заглавие: |
|
|
А аз се чудя каква е тази опашка на околовръстното в Шумен ,пък то било за юноста на Коцев. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 01, 2007 9:07 Заглавие: |
|
|
| Чета,чета и друг по загубен от мен не виждам.Из къщи се мотаят 3 Фуная и едно Сони ама от онези с калпавите кинескопи 2100 и нито един от тях не е купуван от магазин. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Мар 01, 2007 13:37 Заглавие: |
|
|
| Колеги един прост въпрос=не сте ли достатъчно отвратени от схемотехниката на вариации на тема GRUNDIG(Phillips) по които псувате по време на ремонтите че трябва да си ги гледате и в къщи???????????????? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 01, 2007 13:43 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | Колеги един прост въпрос=не сте ли достатъчно отвратени от схемотехниката на вариации на тема GRUNDIG(Phillips) по които псувате по време на ремонтите че трябва да си ги гледате и в къщи???????????????? |
Напротив бих казал че Grundig и в частност Philips поне за мене са най-лесните като схемотехника за ремонт телевизори.Просто там схемотехниката е максимално изчистена и няма допълнителни натруфености.
Ако те са тежки за ремонт,то какво остава да говорим за ICC5,ICC6,ICC7,ICC8,ICC9 и стохерцовите шасита на Thomson,Sharp,SONY? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Чет Юли 17, 2008 0:48; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Мар 01, 2007 14:15 Заглавие: |
|
|
Всички(или почти всички) шасита на телевизорите чиито марки си споменал(произведени в периода 1990-2000) са просто песен в сравнение с безумните иновации на лабораториите Филипс(имам пред вид схемотехика).А може би е просто въпрос на вкус . |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 01, 2007 19:15 Заглавие: |
|
|
Имат си малки гадни тънкости Филипсите но като цяло са лесни за ремонт според мене.Сега като се замисля от доста време не ми се е запъвал Филипс и да ме мъчи.
Най-неприятни са ми като цъфнат във сервиза Thomson-овите шасита (SABA,Telefunken,Nordmende-ICC5-10),Sharp,Nokia,Sony
Най-се радвам като цъфне във сервиза Grundig,Philips,Imperial-Palladium,Loewe и старите Goldstar-ски шасита.
Всичко си опира не толкова до схемотехника,колкото до удобство за ремонт-прост пример-
Цифров Sharp с правата платка
vs.
Nokia Digital със металната кутия с цифровите чипове.
Второто е за ремонт райска работа и става почти винаги за норматив с елементарни дефекти.Всичко е удобно и лесно за майстора.
Първото си е жив кенеф.
Правим ги-ама с отвращение.А двата телевизора имат почти еднаква схемотехника.
Въпрос на личен вкус _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Чет Юли 17, 2008 0:52; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 01, 2007 21:29 Заглавие: |
|
|
Божилов като казваш че Грундиците са лесни за ремонт то как правиш примерно платката RGB която се намира между двете платки за радиоблока с междинната и другата платка с вертикалната развивка и телетекса май че беше. Би следвало да имаш удължител с който да изнешеш платката настрана . Така както е поставено RGBто не можеш от никъде да бръкнеш да измериш нещо по него . може би имаш някакъв чалъм . Сега ми стои един Блаупункт с грундиково шаси тръгва за минута с картина и после я губи и остава да свети мътно кинескопа. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 01, 2007 22:17 Заглавие: |
|
|
| Ние гледаме Филипс 25ST а в другата стая Електрон 51ТЦ451Д-с 90 канално дист. хипер банд и кинескоп Голд Стар.Подменил съм му всички електролити и му сложих от онези германските каскади(май бяха на ГДР).Имам и един Паладиум с шаси Голд Стар и кинескоп HITACHI но той е за резерва. |
|
|
 |
|