Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Pusti elektromeri
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Пет Ное 19, 2004 1:04    Заглавие: Re: Pusti elektromeri Отговорете с цитат

Dobre bre hora ko ... написа:
Ko vi pre4i da dadete edni link4e de e taq shema.Koito razbira 6a si q naprai pa koi ne 6a sedi i 6a glea umno.
Are molq vi se drasnete edno link4e. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
10x
ZA NIAKOE LEV4E MOJE Laughing Twisted Evil
Върнете се в началото
nobodyshadow
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Сливен

МнениеПуснато на: Съб Ное 20, 2004 3:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравеите.Не знам на колко години са и какъв опит имат хората които са толкова надъхани за тая схема но и аз споделям мнението че да се въздеиства на електромера без вътрешна намеса в таблото е невазможно.Познавам хора електротехници които се занимават и изкарват хляба си с това вече 20 години(моят опит е скромен)и те не знаят устроиство което да отговаря на тези изисквания -крадат си по "старомодните" начини. Laughing
Гост

МнениеПуснато на: Чет Ное 25, 2004 2:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Колеги! След дълго мислене и проби, взех генералното решение и си отворих внимателно електромера. Монтирах си едно приемниче (едноканално) за дистанционно (в електромера място бол) с реленце и прекъсвам напрежителната намотка. Въртене няма. Внимателно го затворих - никакви външни белези, никакви сложнотии. Така си контролирам месечния разход, че и все пак да не ме усештат. Забравих да спомена, че живея в къща. При добро желание и в блок може да се престраши човек. Въпреки екранировката от металната кутия дистанционното лови без проблем от 10-15м което е достатъчно. Удобно е и при изненадващи проверки. Отначало мислех да го управлявам по мрежата, но RF се оказа по-добрия вариант.
Върнете се в началото
Izumen
Гост

МнениеПуснато на: Чет Ное 25, 2004 19:19    Заглавие: Ti lud li si Отговорете с цитат

Anonymous написа:
Колеги! След дълго мислене и проби, взех генералното решение и си отворих внимателно електромера. Монтирах си едно приемниче (едноканално) за дистанционно (в електромера място бол) с реленце и прекъсвам напрежителната намотка. Въртене няма. Внимателно го затворих - никакви външни белези, никакви сложнотии. Така си контролирам месечния разход, че и все пак да не ме усештат. Забравих да спомена, че живея в къща. При добро желание и в блок може да се престраши човек. Въпреки екранировката от металната кутия дистанционното лови без проблем от 10-15м което е достатъчно. Удобно е и при изненадващи проверки. Отначало мислех да го управлявам по мрежата, но RF се оказа по-добрия вариант.

Abe choveko , vednaga go mahai tova neshto , ot energoto praviat profilaktichni proverki na vsichki elektromeri i kato ti go vzemat pri tiah za testvane , vednaga shte razberat magiata ti i shte ti tresnat edna iaka globa Evil or Very Mad
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Сря Дек 01, 2004 12:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Как се справят ем. с реактивната мощност Exclamation Question
Върнете се в началото
303
Гост

МнениеПуснато на: Чет Дек 02, 2004 1:37    Заглавие: сън Отговорете с цитат

Пичове, да не би да сънувате. Помислете и ше видите, че ше си купите схема, която няма да ви донесе никаква полза. Нима искате да си увеличите вместо намалите сметката за тока. Нека този mitsar да каже пред всички дали схемата, която си е купил му върши някаква работа или само иска да си избие парите, та дори да е и на далавера.
Върнете се в началото
sacho
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.ПЛЕВЕН

МнениеПуснато на: Чет Дек 02, 2004 9:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Монтажа на каквото и да е в електромера е неудачно защото е свързано с РАЗГЛОБЯВАНЕ и нарушаване на пломбите които са на МЕТЕОРОЛОГИЯТА а другата пломба е на енергото Very Happy Ако имате идеи то те трябва да са интелигентни без физическа намеса Very Happy
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
darkloser
Гост

МнениеПуснато на: Пон Яну 17, 2005 17:48    Заглавие: moje li nyakoi da pomogne sas shema za elektronen elektromer Отговорете с цитат

moje li nyakoi da pomogne sas shema za elektronen elektromer.
Ako moje da mi prati link ili shema.
[email protected]

10x predvaritelno i nadyavam se da se revanshiram.
Върнете се в началото
Shadow
Гост

МнениеПуснато на: Съб Фев 05, 2005 19:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Хора моля ви пратете ми схемата ако не затруднявам. Аз също имам едни схеми но има грешки по тях.Който се интересува да си даде E-maila аз ще му ги пратя.

Аз моя E-mail забравих да си напиша [email protected]

Модерирано от RC
Позволих си първият ти пост да го изтрия, а втория който е повторение да го редактирам.
И още нещо, освен тази тема има още една подобна. Ако ги прочетеш, ще намериш достатъчно e-mail адреси на твои "колеги". Би могъл да си общуваш с тях. Не е нужно подобни, не особенно смислени теми постоянно да се "вадят" от архива.
Върнете се в началото
tarmaka
Гост

МнениеПуснато на: Сря Фев 09, 2005 14:48    Заглавие: Re: HELP Отговорете с цитат

druje pogledni v www.pozitron.ru
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети