|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 1:04 Заглавие: Re: Pusti elektromeri |
|
|
| Dobre bre hora ko ... написа: | Ko vi pre4i da dadete edni link4e de e taq shema.Koito razbira 6a si q naprai pa koi ne 6a sedi i 6a glea umno.
Are molq vi se drasnete edno link4e.
10x | ZA NIAKOE LEV4E MOJE  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nobodyshadow Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2004 3:29 Заглавие: |
|
|
Здравеите.Не знам на колко години са и какъв опит имат хората които са толкова надъхани за тая схема но и аз споделям мнението че да се въздеиства на електромера без вътрешна намеса в таблото е невазможно.Познавам хора електротехници които се занимават и изкарват хляба си с това вече 20 години(моят опит е скромен)и те не знаят устроиство което да отговаря на тези изисквания -крадат си по "старомодните" начини.  _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Ное 25, 2004 2:30 Заглавие: |
|
|
| Колеги! След дълго мислене и проби, взех генералното решение и си отворих внимателно електромера. Монтирах си едно приемниче (едноканално) за дистанционно (в електромера място бол) с реленце и прекъсвам напрежителната намотка. Въртене няма. Внимателно го затворих - никакви външни белези, никакви сложнотии. Така си контролирам месечния разход, че и все пак да не ме усештат. Забравих да спомена, че живея в къща. При добро желание и в блок може да се престраши човек. Въпреки екранировката от металната кутия дистанционното лови без проблем от 10-15м което е достатъчно. Удобно е и при изненадващи проверки. Отначало мислех да го управлявам по мрежата, но RF се оказа по-добрия вариант. |
|
|
 |
Izumen Гост
|
Пуснато на: Чет Ное 25, 2004 19:19 Заглавие: Ti lud li si |
|
|
| Anonymous написа: | | Колеги! След дълго мислене и проби, взех генералното решение и си отворих внимателно електромера. Монтирах си едно приемниче (едноканално) за дистанционно (в електромера място бол) с реленце и прекъсвам напрежителната намотка. Въртене няма. Внимателно го затворих - никакви външни белези, никакви сложнотии. Така си контролирам месечния разход, че и все пак да не ме усештат. Забравих да спомена, че живея в къща. При добро желание и в блок може да се престраши човек. Въпреки екранировката от металната кутия дистанционното лови без проблем от 10-15м което е достатъчно. Удобно е и при изненадващи проверки. Отначало мислех да го управлявам по мрежата, но RF се оказа по-добрия вариант. |
Abe choveko , vednaga go mahai tova neshto , ot energoto praviat profilaktichni proverki na vsichki elektromeri i kato ti go vzemat pri tiah za testvane , vednaga shte razberat magiata ti i shte ti tresnat edna iaka globa  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2004 12:35 Заглавие: |
|
|
Как се справят ем. с реактивната мощност  |
|
|
 |
303 Гост
|
Пуснато на: Чет Дек 02, 2004 1:37 Заглавие: сън |
|
|
| Пичове, да не би да сънувате. Помислете и ше видите, че ше си купите схема, която няма да ви донесе никаква полза. Нима искате да си увеличите вместо намалите сметката за тока. Нека този mitsar да каже пред всички дали схемата, която си е купил му върши някаква работа или само иска да си избие парите, та дори да е и на далавера. |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 02, 2004 9:10 Заглавие: |
|
|
Монтажа на каквото и да е в електромера е неудачно защото е свързано с РАЗГЛОБЯВАНЕ и нарушаване на пломбите които са на МЕТЕОРОЛОГИЯТА а другата пломба е на енергото Ако имате идеи то те трябва да са интелигентни без физическа намеса  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
darkloser Гост
|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 17:48 Заглавие: moje li nyakoi da pomogne sas shema za elektronen elektromer |
|
|
moje li nyakoi da pomogne sas shema za elektronen elektromer.
Ako moje da mi prati link ili shema.
[email protected]
10x predvaritelno i nadyavam se da se revanshiram. |
|
|
 |
Shadow Гост
|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 19:27 Заглавие: |
|
|
Хора моля ви пратете ми схемата ако не затруднявам. Аз също имам едни схеми но има грешки по тях.Който се интересува да си даде E-maila аз ще му ги пратя.
Аз моя E-mail забравих да си напиша [email protected]
Модерирано от RC
Позволих си първият ти пост да го изтрия, а втория който е повторение да го редактирам.
И още нещо, освен тази тема има още една подобна. Ако ги прочетеш, ще намериш достатъчно e-mail адреси на твои "колеги". Би могъл да си общуваш с тях. Не е нужно подобни, не особенно смислени теми постоянно да се "вадят" от архива. |
|
|
 |
tarmaka Гост
|
Пуснато на: Сря Фев 09, 2005 14:48 Заглавие: Re: HELP |
|
|
| druje pogledni v www.pozitron.ru |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|