| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
losta Гост
|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 11:05 Заглавие: незнам защо не ми работи правилно пс--то |
|
|
Вапросът е следният ,процесора ми е 2.800 + работи на 1.61 гхз
рам паметта ми е 512 и видео карта 6100 G-Force 250 мб мемори
нещо не е както трябва бърз си е но на игрите трябва да намалявам резолюцийте и да слагам всичко на low за да ми варвят дривери всичко е инсталирано правилно дали пък ? видео картата ми
да не отговаря на повече мхз? и от това да е или ? се пак на моя приятел компютера му е двойно по слаб от моя и игрите му варвят отлично аз дори сум махнал анти-вирусни всичко и никакъв резултат защо помогнете !!!!! тъп е вапроса но се пак ме интересъва помогнете моля ви!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 12:31 Заглавие: Re: незнам защо не ми работи правилно пс--то |
|
|
| losta написа: | рам паметта ми е 512 и видео карта 6100 G-Force 250 мб мемори
нещо не е както трябва бърз си е но на игрите трябва да намалявам резолюцийте и да слагам всичко на low за да ми варвят! |
Ти какво искаш да играеш с тая куца вградена видеокарта,бре човек??
С тая видеокарта и на това трябва да си доволен.
То така "с трици маймуни да ловиш-не става".
Купи си свястна видеокарта.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
losta Гост
|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 8:27 Заглавие: |
|
|
как така ми е умрела видео картата 250мб е рам мисля че би трябвало да си варви всичко поне на МЕДИУМ на средна честота
дали пък windowsa ми трябва да си преинстал все пак благодаря за съвета и ощте един така ми каза учудвам се 128 е по зле от 250 мб видео нищо не разбирам обеснете ми !!? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 10:10 Заглавие: |
|
|
| losta написа: | как така ми е умрела видео картата 250мб е рам мисля че би трябвало да си варви всичко поне на МЕДИУМ на средна честота
дали пък windowsa ми трябва да си преинстал все пак благодаря за съвета и ощте един така ми каза учудвам се 128 е по зле от 250 мб видео нищо не разбирам обеснете ми !!? |
Първо да ти обясня нещо,че гледам си изпаднал в една голяма заблуда относно паметта на видеокартите.
Виж сега това не е манджа-та колкото е повече-толкова да е по-добре.
Първо-видеокартите от най-ниския клас със 128МБ са най-бързи,защото ползват най-бързи памети.
Тия от най-ниския клас които ползват 256 или 512МБ са обикновен търговски трик-направени за хора да клъвнат ,които не разбират и за които е важен принципа "Колкото повече-толкова повече".
Примерно карти от сорта на 9550 със 128МБ са много по-бързи и много повече се клокват от тия със 256МБ.
Второ-На вградена видеокарта игри не можеш да играеш.Тя служи за офис машини,да си браузваш с нея в интернет,да щракаш офиса и да редиш пасианси.
Ако искаш да играеш си купи видеокарта.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Losta Гост
|
Пуснато на: Съб Мар 31, 2007 11:59 Заглавие: |
|
|
ясно ясно благодаря за савета , ми ако дигна мегахерците на рам паметта
или на процесора ? и си сложа резана версиа XP ще стане ли по добре ?
иначе благодаря ти за информацията чак сега ми стана ясно за кв'о става дума! ? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Мар 31, 2007 12:16 Заглавие: |
|
|
С овърклок на процесора няма да постигнеш чудеса в игрите-не се надявай.Ще се поотпуши малко скоростта-но едва забележимо.
Окастрена версия на уиндоус пък с нищо няма да ти помогне.
Основната спънка си ти е и си остава видеокартата.
Ако искаш да играеш-щеш или не щеш 100 до 200лв трябва да ги заделиш за една що-годе свястна видеокарта. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
Losta Гост
|
Пуснато на: Съб Мар 31, 2007 14:58 Заглавие: |
|
|
начи ми е много зле видео картата а пише 250 мб мемори мали мн ме фана яд начи нема да пипам нищо тоя кошник го исвъргам на боклука |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Мар 31, 2007 15:15 Заглавие: |
|
|
| Losta написа: | начи ми е много зле видео картата а пише 250 мб мемори мали мн ме фана яд начи нема да пипам нищо тоя кошник го исвъргам на боклука |
Значи компютъра ти не е лош и не е за боклука ,
Процесора си ти е достатъчно бърз.Вярно за игри 512МБ РАМ е вече на ръба на нормите,ама горе долу става.
Сглобявал съм доста конфигурации със 512МБ РАМ,и горе-долу се представят добре на игри и то на новите заглавия,въпреки че за игри вече 1ГБ РАМ си стана стандарт,но и с 512МБ се преживява някакси.
Единственото което ти е нужно е нова видеокарта-дори и с дърти карти от рода на Радеон 9550 ще усетиш прираст в производителността.
Една 6600GT втора употреба можеш да намериш на съвсем прилични цени и е много добра карта.
От новите 7300GT,7600GS,7600GT са на цени 140 до двестатина лева.
И ако ще си купуваш нова карта задължително гледай да е със DDR3 памет _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
Losta Гост
|
Пуснато на: Съб Мар 31, 2007 21:49 Заглавие: |
|
|
аха много ценна информация ми даде благодаря за саветите нямам повече вапроси се пак мерси за инфото колега ще вземам мерки аз  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Мар 31, 2007 22:44 Заглавие: |
|
|
| Losta написа: | аха много ценна информация ми даде благодаря за саветите нямам повече вапроси се пак мерси за инфото колега ще вземам мерки аз  |
Като решиш да вземаш някакъв компютърен компонент-видеокарта или нещо друго е хубаво да се допиташ и тук за конкретния модел-
http://www.hardwarebg.com/forum/
Има много добри компютърни специалисти дето разбират много повече от мене така че да те насочат какво да вземеш,така че да не се набуташ и да си осигулиш максимална производителност.Щото ако разчиташ на препоръките на продавачите по магазините-те винаги ще ти набутат най-голямото дърво-на тях тва им е работата.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|