| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tvpetrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 10, 2007 13:32 Заглавие: Телевизор "SABA"Т6360 проблем |
|
|
| Здравейте!Шасито е ICC5 памет MDA2062.Не могат да се запомнят аналоговите настройки-яркост,контраст,наситеност и звук.Пулта не е оригинален,но доколкото си спомням мисля,че автоматично се запомняха.Не намерих интерф.за да препрограмирам паметта за проба.Някой имал ли е такъв проблем и до памет ли е или се запомнят по някакъв начин,който аз не зная. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 10, 2007 13:39 Заглавие: Re: Телевизор "SABA"Т6360 проблем |
|
|
| tvpetrov написа: | | доколкото си спомням мисля,че автоматично се запомняха. | А пък аз мисля че не се запомняха автоматично а да се натисне STORE след като се направят настройките.За "интерфейс" ползвам една платка за управление от Велико търново като съм му направил захранване. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Апр 10, 2007 13:45 Заглавие: |
|
|
| Няма такъв бутон на тоя пулт.И не зная дали по начина на програмиране на 2062 като за процесор SAA1293 ще стане нещо.Ти пробвал ли си да я програмираш за това шаси и процесор CCU THOM 10? |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 10, 2007 13:50 Заглавие: |
|
|
| На съм пробвал. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 10, 2007 13:54 Заглавие: Re: Телевизор "SABA"Т6360 проблем |
|
|
| tvpetrov написа: | | Пулта не е оригинален,но доколкото си спомням мисля,че автоматично се запомняха.. |
Със 100% сигурност ти гарантирам че не се запомнят автоматично.
Вариантите при тия процесори бяха няколко различни.
Настройваш квото настройваш и после натискаш бутона за запаметяване.
Или настройваш квото настройваш-сетне натискаш бутона за запаметяване и почваше да мига-докато мига-трябва да натиснеш бутона "Нормализация".
Вероятно пулта ти може би не е същия. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Апр 10, 2007 13:57 Заглавие: |
|
|
| tvpetrov написа: | | И не зная дали по начина на програмиране на 2062 като за процесор SAA1293 ще стане нещо.Ти пробвал ли си да я програмираш за това шаси и процесор CCU THOM 10? |
Не,нищо няма да стане-няма и смисъл,тя паметта си е ОК,съдържанието също.Като искаш и празна може са сложиш-пак ша работи.Просто си намери пулт или уцели начина по който се запомнят аналоговите настройки-проблема не е до писане на памет. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Апр 10, 2007 14:08 Заглавие: |
|
|
| Благодаря ще си поиграя ,та дано го улуча,но с друга памет не се държи адекватно.Променят се и символите на дисплея,така че съм сигурен че не може да тръгне нормално с непрограмирана такава.Друг е въпроса,че сега най вероятно проблема е в пулта. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Апр 10, 2007 14:43 Заглавие: |
|
|
Стана с бутон"?",като се задържи за 5-6сек. Благодаря ви.Закривам темата  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Апр 10, 2007 14:47 Заглавие: |
|
|
| tvpetrov написа: | Стана с бутон"?",като се задържи за 5-6сек. Благодаря ви.Закривам темата  |
Явно самия пулт не е същия и са разменени бутоните-доколкото си спомням този бутон беше едно триъгълниче със върхът надолу и под него една хоризонтална чертичка.
Квото е-важното е че е станало. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|