| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
batececo Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 14:45 Заглавие: Схема за 20-пиновата букса на Pioneer KE 3700 QR |
|
|
Здравейте, някой може ли да ми каже от къде мога да си купя преходник от 20-пиновата букса на Pioneer KE 3700 QR или от къде да намеря User Manual за въпросния касетофон? Прерових нета с помощта на чичо Гугъл, но без успех
Намерих из нета само на KEH-1010QR и на KE-1700SDK, мисля че е такава като на KE-1700SDK, от къде мога да си закупя такова чудо на инженерната мисъл  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
stefp Опитен потребител

|
|
|
 |
batececo Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 15:20 Заглавие: |
|
|
stefp, страшно много ти благодаря!
Страхотен сайт!
Това ще да е буксата. Въпроса е дали се гледа женската (на касетофона) или мъжката...
Според мен това е женската - на самия касетофон...
А някой има ли представа такава букса (само че мъжка) от къде може да се намери? |
|
|
 |
batececo Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 13:11 Заглавие: |
|
|
А някой да знае от къде мога да се сдобия с въпросната букса? Обиколих няколко подобни магазинчета - имат само 5-6 вида (най-разпространените) и дотам
Замислям се за Електронинвест и Пулсатор... някой да се сеща от къде може да се намери такава специфична букса? |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 17:20 Заглавие: |
|
|
| batececo написа: | А някой да знае от къде мога да се сдобия с въпросната букса? Обиколих няколко подобни магазинчета - имат само 5-6 вида (най-разпространените) и дотам
Замислям се за Електронинвест и Пулсатор... някой да се сеща от къде може да се намери такава специфична букса? | Написах ти нещо на личния . |
|
|
 |
batececo Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 14:16 Заглавие: |
|
|
След дълго ходене по мъките не можах да намеря съответната букса и се справих с проблема като сам си запоих кабели за пинчетата.
Възникна друг проблем:
Пробвах касетофона вкъщи, захранвам го от акумулатор, аудиоизходите ги вързах на входа на един стар домашен касетофон. Радиото и касетфона бачкат перфектно. Така единия канал се чуваше добре, а другия съвсем леко. Мен това не ме притеснява, важното е да изкара звук. Обаче възникна един проблем:
Проблема е, че ако не се минават аудиоизходите през усилвател (а този на домашния касетофон е слаб - около 3-4-5 вата, въпреки това върши работа) нищо не се чува. Т.е. като се монтира в колата - няма звук, а вкъщи през касетофона - няма проблеми (само досадния брум, но той си е от домашния касетофон)
Замислям се да си взема един НЧУ от неомонтана за 6-7 лева 2х22, примерно, който се захранва с 14,4 волта и се чудя дали ще ми реши проблема. Касетофона съм го взел от познат и след като му разкостих буксата на пиновете няма как да му го върна, а не ми се дават 20 лева за ремонт, защото самия касетофон струва толкова... |
|
|
 |
|