Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

за степените на образование
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tehnica
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ЕЛХОВО

МнениеПуснато на: Сря Апр 18, 2007 14:26    Заглавие: за степените на образование Отговорете с цитат

Въпроса може да ви се стори глупав ама ще рискувам.Става въпрос за това,че като съм завършил средно специално образование след 11 клас в Техникум по съобщенията-Шумен със специалност"ремонт на радиотелевизионни устройства"има ли някакъв начин след допълнителни изпити или нещо подобно да се придобие по-висока степен на образование.И евентуално това средно специално след казарма на какво се равнява сега според новите разпоредби.
spoika.info
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Vn/Trg

МнениеПуснато на: Сря Апр 18, 2007 14:35    Заглавие: Re: за степените на образование Отговорете с цитат

tehnica написа:
Въпроса може да ви се стори глупав ама ще рискувам.Става въпрос за това,че като съм завършил средно специално образование след 11 клас в Техникум по съобщенията-Шумен със специалност"ремонт на радиотелевизионни устройства"има ли някакъв начин след допълнителни изпити или нещо подобно да се придобие по-висока степен на образование.И евентуално това средно специално след казарма на какво се равнява сега според новите разпоредби.

Все едно си завършил професионална гимназия с тази специалност.
Ако искаш по-висока степен трябва да следваш в университет, колеж...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
showMANiak
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Апр 18, 2007 19:14    Заглавие: Отговорете с цитат

По принцип до сега след 12 клас се взимаше само средно а след 13 и средно специално но сега понеже отпада 13 клас мисля че средно специално се взима след 12 а не след 11 клас Rolling Eyes
sacho
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.ПЛЕВЕН

МнениеПуснато на: Сря Апр 18, 2007 20:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Не се шашкай аз вече 20 години съм с такова образование. Very Happy Ако те бива ще те ценят по възможностите но и ценза в днешно време е важен. Very Happy Бе я се запиши там нещо задочно щото после ще те командват вишисти тъпанари.Това е от горчив опит Very Happy
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
showMANiak
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Апр 18, 2007 20:54    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз така викам.И хиляда дипломи да имаш като си с две леви ръце пак няма да те искат никъде Wink
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 18, 2007 21:09    Заглавие: Отговорете с цитат

sacho написа:
Бе я се запиши там нещо задочно щото после ще те командват вишисти тъпанари.Това е от горчив опит Very Happy

Е това е вярно и съвета е добър.
Върнете се в началото
spoika.info
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Vn/Trg

МнениеПуснато на: Сря Апр 18, 2007 21:28    Заглавие: Отговорете с цитат

old4 написа:
sacho написа:
Бе я се запиши там нещо задочно щото после ще те командват вишисти тъпанари.Това е от горчив опит Very Happy

Е това е вярно и съвета е добър.

Варианти където можеш да влезеш най-лесно в твойта сфера са:
1. Техническия - Габрово - най-лесен вариант
2. Техническия - Русе - малко по-трудно за влизане и избиване
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Апр 19, 2007 9:34    Заглавие: Отговорете с цитат

sacho написа:
Бе я се запиши там нещо задочно щото после ще те командват вишисти тъпанари.

Тия времена отминават вече.Всеки гледа дали можеш и дали си кадърен-никой го не вълнува каква титла имаш-ако ще и академик на техническите науки да си. Very Happy
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
sacho
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.ПЛЕВЕН

МнениеПуснато на: Чет Апр 19, 2007 13:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Дано да е така ,но виждаш че постоянно навлизат разни чужди фирми и като правят нещо все искат ценз, английски, компютърна грамотност и ако може да работиш денонощно, и да си на разположение пак денонощно Evil or Very Mad Не е излишно една по-горна степен, защото аз съм вече на 39 гоня 40 и нито преди нито сега ми се учи. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Пък той е по-малък и сега има свободно време за разлика от всички нас Very Happy Very Happy Very Happy
tehnica
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ЕЛХОВО

МнениеПуснато на: Чет Апр 19, 2007 15:08    Заглавие: Отговорете с цитат

sacho написа:
Дано да е така ,но виждаш че постоянно навлизат разни чужди фирми и като правят нещо все искат ценз, английски, компютърна грамотност и ако може да работиш денонощно, и да си на разположение пак денонощно Evil or Very Mad Не е излишно една по-горна степен, защото аз съм вече на 39 гоня 40 и нито преди нито сега ми се учи. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Пък той е по-малък и сега има свободно време за разлика от всички нас Very Happy Very Happy Very Happy
Това за по малкия ако се отнася до мен ти благодаря ама не е така защото съм колкото тебе на години и на мен хич не ми се учи та затова с този въпрос се опитвах под вола теле да търся ама явно няма да стане.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети