| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 14:26 Заглавие: за степените на образование |
|
|
Въпроса може да ви се стори глупав ама ще рискувам.Става въпрос за това,че като съм завършил средно специално образование след 11 клас в Техникум по съобщенията-Шумен със специалност"ремонт на радиотелевизионни устройства"има ли някакъв начин след допълнителни изпити или нещо подобно да се придобие по-висока степен на образование.И евентуално това средно специално след казарма на какво се равнява сега според новите разпоредби. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
spoika.info Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 14:35 Заглавие: Re: за степените на образование |
|
|
| tehnica написа: | | Въпроса може да ви се стори глупав ама ще рискувам.Става въпрос за това,че като съм завършил средно специално образование след 11 клас в Техникум по съобщенията-Шумен със специалност"ремонт на радиотелевизионни устройства"има ли някакъв начин след допълнителни изпити или нещо подобно да се придобие по-висока степен на образование.И евентуално това средно специално след казарма на какво се равнява сега според новите разпоредби. |
Все едно си завършил професионална гимназия с тази специалност.
Ако искаш по-висока степен трябва да следваш в университет, колеж... |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 19:14 Заглавие: |
|
|
По принцип до сега след 12 клас се взимаше само средно а след 13 и средно специално но сега понеже отпада 13 клас мисля че средно специално се взима след 12 а не след 11 клас  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 20:30 Заглавие: |
|
|
Не се шашкай аз вече 20 години съм с такова образование. Ако те бива ще те ценят по възможностите но и ценза в днешно време е важен. Бе я се запиши там нещо задочно щото после ще те командват вишисти тъпанари.Това е от горчив опит  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 20:54 Заглавие: |
|
|
И аз така викам.И хиляда дипломи да имаш като си с две леви ръце пак няма да те искат никъде  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 21:09 Заглавие: |
|
|
| sacho написа: | Бе я се запиши там нещо задочно щото после ще те командват вишисти тъпанари.Това е от горчив опит  |
Е това е вярно и съвета е добър. |
|
|
 |
spoika.info Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 21:28 Заглавие: |
|
|
| old4 написа: | | sacho написа: | Бе я се запиши там нещо задочно щото после ще те командват вишисти тъпанари.Това е от горчив опит  |
Е това е вярно и съвета е добър. |
Варианти където можеш да влезеш най-лесно в твойта сфера са:
1. Техническия - Габрово - най-лесен вариант
2. Техническия - Русе - малко по-трудно за влизане и избиване |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 19, 2007 9:34 Заглавие: |
|
|
| sacho написа: | | Бе я се запиши там нещо задочно щото после ще те командват вишисти тъпанари. |
Тия времена отминават вече.Всеки гледа дали можеш и дали си кадърен-никой го не вълнува каква титла имаш-ако ще и академик на техническите науки да си.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 19, 2007 13:23 Заглавие: |
|
|
Дано да е така ,но виждаш че постоянно навлизат разни чужди фирми и като правят нещо все искат ценз, английски, компютърна грамотност и ако може да работиш денонощно, и да си на разположение пак денонощно Не е излишно една по-горна степен, защото аз съм вече на 39 гоня 40 и нито преди нито сега ми се учи. Пък той е по-малък и сега има свободно време за разлика от всички нас  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 19, 2007 15:08 Заглавие: |
|
|
| sacho написа: | Дано да е така ,но виждаш че постоянно навлизат разни чужди фирми и като правят нещо все искат ценз, английски, компютърна грамотност и ако може да работиш денонощно, и да си на разположение пак денонощно Не е излишно една по-горна степен, защото аз съм вече на 39 гоня 40 и нито преди нито сега ми се учи. Пък той е по-малък и сега има свободно време за разлика от всички нас  | Това за по малкия ако се отнася до мен ти благодаря ама не е така защото съм колкото тебе на години и на мен хич не ми се учи та затова с този въпрос се опитвах под вола теле да търся ама явно няма да стане. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
|