Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Откраднат лаптоп IBM thinkpad T20

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
quad
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Varna/Targovishte

МнениеПуснато на: Съб Апр 14, 2007 11:19    Заглавие: Откраднат лаптоп IBM thinkpad T20 Отговорете с цитат

...

Последната промяна е направена от quad на Пон Фев 07, 2011 23:05; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
spoika.info
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Vn/Trg

МнениеПуснато на: Чет Апр 26, 2007 16:38    Заглавие: Re: Откраднат лаптоп IBM thinkpad T20 Отговорете с цитат

Намериха ми лаптопа, междувремменно обаче си купих нов. Новия сега го продавам, acer aspire 9301AWMSi - 1700лв.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
stefp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пет Апр 27, 2007 7:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Поздравления за намерения лаптоп.
Преди месец ми откраднаха моя в София - Fujitsu Siemens Amilo M7400 ,и до днес ни вест ни кост Evil or Very Mad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
spoika.info
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Апр 27, 2007 8:28    Заглавие: Отговорете с цитат

stefp написа:
Поздравления за намерения лаптоп.
Преди месец ми откраднаха моя в София - Fujitsu Siemens Amilo M7400 ,и до днес ни вест ни кост Evil or Very Mad

Нопоследак се замислям, дали да не го отворя и да залепя здраво всички куплунги, всички болчета и т.н. Да запоя металните части на шасито помежду им, към някоя маса на платката, като драпнеш да вадиш нещо, направо да се кърти и чупи. Така като сложа пароли навсякъде, дори и да го откраднат, няма да могат да го ползват, дори и на части. Е, и аз няма да мога да пипам нищо по-него, ама...
Върнете се в началото
stefp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пет Апр 27, 2007 8:50    Заглавие: Отговорете с цитат

За лепене и запояване ,незнам ,но пароли и особенно на биос-а задължително ,ако не друго ,поне няма да е лесно да се подкара лаптоп-а Exclamation
Непожелавам на никой да му крадат каквото и да е ,особенно скъп лаптоп (мен ме е яд за информацията която съдържаше ) . Sad
Върнете се в началото
spoika.info
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Апр 27, 2007 9:46    Заглавие: Отговорете с цитат

stefp написа:
За лепене и запояване ,незнам ,но пароли и особенно на биос-а задължително ,ако не друго ,поне няма да е лесно да се подкара лаптоп-а Exclamation
Непожелавам на никой да му крадат каквото и да е ,особенно скъп лаптоп (мен ме е яд за информацията която съдържаше ) . Sad

Идеята е не само да не могат да го подкарат, но и частите му (хард и рам) да не могат да ползват. Дори и да сложиш парола на харда, могат да го форматират външно, но първо трябва да го извадят Smile

Ако не продам новия, отдолу има един празен затворен с капаче слот, който не се ползва, и е с 2 болчета закрепен. Като гледам вътре спокойно може да се събере малка бомбичка и който реши да отвори там да му отнесе пръстите...
Върнете се в началото
ji4kajiata
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Апр 28, 2007 23:47    Заглавие: Лаптоп Отговорете с цитат

Хах само странното е ако се повреди нещо на машината или трябва да се отвори за ъпгреид как ще стане, а пък и като му чистите вентилаторите пак е за разглобяване. Не става нито да се залепи, нито да се сложи бомба в лаптопа. Very Happy Very Happy Very Happy

Atheros - истинският контролер!
Върнете се в началото
vlaeff
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Апр 29, 2007 19:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Може да се измисли нещо от сорта на код (примерно да отвориш и затвориш екрана на лаптопа 2 пъти преди да го включиш) и ако не бъде изпълнен, да се подава някакъв ел. сигнал към капсули с боя вътре - при тяхното спукване вече всичко е оцветено и не може да се продаде.... Или по лесно да се сложи чип за проследяване :Р

Майтапа настрана - аз се дразня в магазина като се направят на ударени за стотинки, камо ли ако някой открадне нещо някому.... Трябва и МОЖЕ да бъде измислено нещо по горния въпрос !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Апр 29, 2007 20:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Най добре ще бъде да не се краде.Всичко останало кодове и ........е самозалъгване.Детонатор да сложиш той ще гръмне в ръцете на невинния я техник я куповач. Crying or Very sad
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети