| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mdanov Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 13:29 Заглавие: |
|
|
И да питам още нещо - алармата ми е Supersec, българска, имам вкуумно централно на колата, някой може ли да ми даде идея как да си вържа модула на алармата и релето за управление на ел. стъклата към един комфорт модул, нещо схема,ако някой може да даде, ще съм много благодарен  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gmg_service Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 21:46 Заглавие: |
|
|
| mdanov написа: | И да питам още нещо - алармата ми е Supersec, българска, имам вкуумно централно на колата, някой може ли да ми даде идея как да си вържа модула на алармата и релето за управление на ел. стъклата към един комфорт модул, нещо схема,ако някой може да даде, ще съм много благодарен  |
Това да не е баница с късмети.Дай схема на алармата,марка,модел,година на колата,има ли комфорт ф-я и т.н.т  |
|
|
 |
mdanov Нов потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Апр 28, 2007 10:01 Заглавие: re |
|
|
От това което си дал, алармата няма комфорт ф-я (дълго заключване).
Уточни също дали колата ти има комфорт( като заключиш колата задръж по дълго ключа в заключено положение).Ако няма забележи дали стъклата ти се вдигат автоматично сами. |
|
|
 |
mdanov Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 28, 2007 18:52 Заглавие: |
|
|
| Колата ми няма комфорт, има фабрична аларма, която като дойде от Италия беше прецакана. Сложих тука такава и оня ден звънях на майсторът, който я слага ми каза, че има комфорт функция алармата, ама ми иска 80 кинта за монтаж и модул. Така че идеи, ако имате някакви.... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Апр 28, 2007 20:01 Заглавие: re |
|
|
| Цитат: | | 80 кинта за монтаж и модул. |
40лв. за монтаж на аларма+ модул(за вдигане на ел стъкла 38лв.).
Ако добре съм разбрал,това е нормална цена.
Ако не си правил такива монтажи,трудно ще се справиш.Ако все пак решиш ти да се пробваш,пиши. |
|
|
 |
mdanov Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 29, 2007 11:02 Заглавие: |
|
|
| 40 лв модул, 40 лв монтаж. 80 лв общо. Не мисля да ги давам смятам, че и сам мога да се справя с малко чужда помощ. Мисля, че съм технически грамотен. Ако имаш някаква идея кое как трябва да се върже и ако можеш да ми дадеш някаква схема ще бъда доволен и благодарен. |
|
|
 |
баев Гост
|
Пуснато на: Нед Апр 29, 2007 12:02 Заглавие: |
|
|
Найстина са много при положение че модула струва 15 лв и се монтира за 20 минути.Модул можеш да вземеш от Илиенци Стинг Про се казва за 4 стълла има и за две на 12 лв.Модула следи консумацията и при достигане на горно положение спира сам.Централното си го вързал предполагам ?Ако не казвай да ти кажа как да го вържеш за 10 мин  |
|
|
 |
mdanov Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 29, 2007 17:07 Заглавие: |
|
|
Централното е вързано за алармата, ама искам да знам как да го вържа тоя комфорт модул към релето, управляващо стъклата (две са при мене, триврата ми е колата), и към алармата. Кое към кое, нещо като схема ми трябва или подробни напътствия, ако може.
Eто тоя модул съм си харесал http://www.topspeed.bg/catalogue.php?cid=158 |
|
|
 |
баев Гост
|
Пуснато на: Нед Апр 29, 2007 17:25 Заглавие: |
|
|
| Че то схемата на вързване си върви със самия модул.Модула се управлява от минуса на бобината на релето което прекъсва запалването .Ако твоята аларма няма този минус се прави с реле за време което пък управлява модула . |
|
|
 |
|