| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bitbig Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 20:21 Заглавие: HELP! Loewe PLanus 4672 Z |
|
|
привет на всички!надявам се че не съм нарушил правилата на форума :)проблемът с следният!докараха ми преди дни въпросният ТВ от Германия,втора употреба,но има няколко проблема!
-картината се появява,но нямам никакъв звук(не мога и да изкарам меню за звука защото нямам и дистанционно)
-като поработи малко и започват да "пробягват" по екрана бели точки на различни места
-кое би било най-точното дистанционно за този модел и дали ще мога да оправя или поне да вляза в настройките за звука?
просто още не съм го платил и искам компетентно мнение т.е. ако тези проблеми в сервиз биха стрували доста пари или са доста сериозно като ремонт ,просто да го откажа!
Благодаря на всички предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 22:25 Заглавие: |
|
|
За дистанционното - заместител FRC0067, има и Pilot но него мога утре да проверя кой беше.
Edit: Пилота е P4231.
Като поразгледах май има вариации при този телевизор и другия възможен вариант за пулт е FRC2062, P1797Y или посочената Виза по-долу (с буква А).
Последната промяна е направена от RC на Съб Май 05, 2007 10:26; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 05, 2007 0:19 Заглавие: Re: HELP! Loewe PLanus 4672 Z |
|
|
| bitbig написа: | -като поработи малко и започват да "пробягват" по екрана бели точки на различни места
|
Проблема може да е в искрене на ТХО-Това ТХО често приискрява и от това могат да се явяват тия бели точки.
Не е скъпо.Ако питаш-мене-телевизора си заслужава-хубав е.
Пулта на VISA IR7014 също става за него. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
bitbig Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 05, 2007 19:59 Заглавие: |
|
|
| много благодаря за мненията!наистина ми казаха за FRC2062 CONEL и ще опитам с него поне да си настроя звука,ако не стане казаха ми че трябва платка за звуков стандарт или нещо такова! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Май 05, 2007 20:03 Заглавие: |
|
|
| bitbig написа: | | много благодаря за мненията!наистина ми казаха за FRC2062 CONEL и ще опитам с него поне да си настроя звука,ако не стане казаха ми че трябва платка за звуков стандарт или нещо такова! |
Приставка звук се казва-телевизора най-вероятно си има и наш стандарт звук-само требе да го превключиш от менюто на DK
,така че едва ли ше ти дотрябва приставка. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
bitbig Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 05, 2007 20:09 Заглавие: |
|
|
| Bojilov дано си прав,не не мога да съм сигурен дали този ТВ има вграден наш стандарт без да мога да вляза в опции 'звук',но в понеделник ще се постарая да намеря точното дистанционно и да пробвам да вляза в менюто за звука!а пък и фирмата CONEL e местна(тук в Ботевград) и ще потърся съдействие от още места!10x |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Май 05, 2007 20:36 Заглавие: |
|
|
Аз поне не съм виждал такова Льове от тоя модел дето да няма и наш стандарт-което не значи че няма де. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
bitbig Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 05, 2007 21:16 Заглавие: |
|
|
и още един макар и може би тъп въпрос!каква е разликата от LOEWE и от
LOEWE OPTA?питам защото когато тръгнах да търся пулт,по зададена марка на много места беше само LOEWE OPTA!има ли някакво значение това? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 05, 2007 21:51 Заглавие: |
|
|
| Не |
|