|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emo-evropa Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 9:53 Заглавие: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК |
|
|
Едно време учехме,че на тоя ден е признато за изобретение измисленото от А.С. ПОПОВ радио. Мисля през 1891 год. И беше празник на телевизията и всички,които праят телевизия и телевизори. Е после излязоха и други теорий, но аз днеска ще пия една ракия. А Вие? _________________
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 10:35 Заглавие: |
|
|
Прав си Емо . Така беше едно време . Но тогава си имахме партийно и държавно ръководство и си знаехме ръководителите още като бяхме чавдарчета после пионерчета и накрая комсомолци . А сега цяла нощ не съм спал и съм се тревожел за Р.Овч. какво аджеба ще стане с него ???? Ами ако падне и правителството ами ако изхвърлят Ахмед Доган от политиката какво ще правим тогава . Та тъй че не ни е до празник даже вчера и агнешкото от яд го ометох всичкото и от мъка му ударих и винце не само бира . Мъка мъка аааа ама Рибарица наближава и там ще отпразнуваме днешния празник  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 10:54 Заглавие: |
|
|
Вчера бях на гости на един Георги ,и днес е ужасно,главата ми сякаш не е моята,а пък Коцев за какво не бил спал,да му имам проблемите. _________________ SKYPE fikret_121 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|