Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
emo-evropa
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Май 07, 2007 9:53    Заглавие: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК Отговорете с цитат

Едно време учехме,че на тоя ден е признато за изобретение измисленото от А.С. ПОПОВ радио. Мисля през 1891 год. И беше празник на телевизията и всички,които праят телевизия и телевизори. Е после излязоха и други теорий, но аз днеска ще пия една ракия. А Вие?
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Пон Май 07, 2007 10:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Прав си Емо . Така беше едно време . Но тогава си имахме партийно и държавно ръководство и си знаехме ръководителите още като бяхме чавдарчета после пионерчета и накрая комсомолци . А сега цяла нощ не съм спал и съм се тревожел за Р.Овч. какво аджеба ще стане с него ???? Rolling Eyes Ами ако падне и правителството ами ако изхвърлят Ахмед Доган от политиката какво ще правим тогава . Та тъй че не ни е до празник даже вчера и агнешкото от яд го ометох всичкото и от мъка му ударих и винце не само бира . Мъка мъка аааа ама Рибарица наближава и там ще отпразнуваме днешния празник Laughing Laughing Laughing
fikret
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Май 07, 2007 10:54    Заглавие: Отговорете с цитат

Вчера бях на гости на един Георги ,и днес е ужасно,главата ми сякаш не е моята,а пък Коцев за какво не бил спал,да му имам проблемите.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети