Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Заплатите на сервизните техници
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 22:58    Заглавие: Отговорете с цитат

И дано си левскар защото ако си чорбар ти е спукана работата Laughing
fikret
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 19, 2007 5:09    Заглавие: Отговорете с цитат

RC написа:

Приятелю, "държавниците" са доста по-опасни - вервай ми.
Мнооооого си прав.От личен опит знам.
Гост

МнениеПуснато на: Съб Май 19, 2007 10:38    Заглавие: Отговорете с цитат

САМО ЛЕВСКИ!!! Very Happy ,
благодаря за съветите и мненията, абсолютно съм съгласен с мненията ви че човек трябва да се доказва и след това да има претенция, както и че преди всичко трябва да е лоялен и принципен към работодателя си...това е по-скоро до възпитание..., но не всеки работодател оценява възможностите на своите служители...не всеки може да намери пътя към мотивацията за да може този служител да е доволен и щастлив от работата си. Повечето, дори и да знаят че след време ще станеш добър в работата си, ти се качват на главата, но то си е до човек...ако няма избор търпи. Направило ми е впечетление, че някои работодатели не умеят да използват градивната критика, а ругаят и демотивират хората си. Дори човек да се е справил чудесно с работата си, началника му дори не казва едно "браво, продължавай в същия дух". Разбирате ли за какво говоря? Говоря за елементарно човешко отношение. В този бранш, почти навсякъде, доколкото ми е известно, работното време не се спазва камо ли да си ползваш обедната почивка. Почти винаги се остава и след работа за да отремонтираш машините, но шефа ти се прави на ударен и извън работните часове не ти ги заплаща...гонорил съм с много колеги и постоянно се сблъскват с подобни проблеми...Абе всичко си е до човека "работодател", независимо дали работата е държавна или частна. Погрешно е впечетлението че навсякъде слежителите на държавна служба си клатят краката...Не ня всякъде е така. Има служби дето всеки служител пише отчет за изработения 8часов ден каква работа е свършил и на база на това му изчисляват или намаляват заплатата, на това се определят и бонусите за по-нататък..
Върнете се в началото
eler
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Раднево

МнениеПуснато на: Съб Май 19, 2007 21:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Зависи на какъв работодател ще попаднеш. Аз в зората на появата на кабелните телевизии работих в една такава. Две години чаках да ме оценят. А работа имаше за целия китайски народ - изграждахме мрежата от нула. Накрая напуснах, без дори да съм си намерил друга работа. Не след дълго срещнах на улицата бившия вече шеф и ме молеше да се върна. Да, ама не позна.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
valentin subashov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Враца

МнениеПуснато на: Нед Май 20, 2007 11:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз лично не познавам такъв работодател дето сам ще ти вдигне заплатата.Сигурно има,обаче е по лесно да уцелиш шестица от тотото,отколкото да попаднеш на такъв.
Върнете се в началото
helios
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Pirdop/Zlatica

МнениеПуснато на: Нед Май 20, 2007 16:48    Заглавие: Отговорете с цитат

valentin subashov написа:
Аз лично не познавам такъв работодател дето сам ще ти вдигне заплатата.Сигурно има,обаче е по лесно да уцелиш шестица от тотото,отколкото да попаднеш на такъв.

Има,има ама трябва да падне доста клакьорстване.Що ли не го умея тоя "занаят" Wink
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Пон Май 21, 2007 15:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Приеми съвет от позицията на човек сменил 4-5 работи за период от 8 години:
1.пазари се от самото начало-ще разбереш,че заплатата не е прогресия,независимо от способностите ти
2.не очаквай да бъдеш справедливо оценен/заплатен/
3.не очаквай времето,което си оттдал на дадена фирма да даде отражение на заплащане или коректно отношение към тебе самия
Извод:
1.съобразявай се само с това което ти влиза в КОНКРЕТНИТЕ служебни задължения
2.не работи извънредно-това няма да бъде нито оценено,нито заплатено
3.не вярвай на думите "сега започваш на ниска заплата,но с времето,след като ТЕ ОБУЧИМЕ и НАВЛЕЗНЕШ В РАБОТАТА ще я променим"-никой няма да те обучи-сам ще го направиш
Върнете се в началото
helios
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Pirdop/Zlatica

МнениеПуснато на: Пон Май 21, 2007 19:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Anonymous написа:
Приеми съвет от позицията на човек сменил 4-5 работи за период от 8 години:
1.пазари се от самото начало-ще разбереш,че заплатата не е прогресия,независимо от способностите ти
2.не очаквай да бъдеш справедливо оценен/заплатен/
3.не очаквай времето,което си оттдал на дадена фирма да даде отражение на заплащане или коректно отношение към тебе самия
Извод:
1.съобразявай се само с това което ти влиза в КОНКРЕТНИТЕ служебни задължения
2.не работи извънредно-това няма да бъде нито оценено,нито заплатено
3.не вярвай на думите "сега започваш на ниска заплата,но с времето,след като ТЕ ОБУЧИМЕ и НАВЛЕЗНЕШ В РАБОТАТА ще я променим"-никой няма да те обучи-сам ще го направиш

Който не е наясно с точка 3,от раздела "извод",да се обърне към точка 1/в самото начало/ Wink .
М дааа,госта си е абсолютно прав!
Върнете се в началото
TIReX
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Май 24, 2007 12:48    Заглавие: Отговорете с цитат

асд

Последната промяна е направена от TIReX на Нед Яну 27, 2008 18:46; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Съб Май 26, 2007 11:55    Заглавие: Отговорете с цитат

не Smile , не е за там
за друга фирма иде реч...благодаря все пак Wink
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 3 от 4

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети